Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018.
Ο σεφ έφτιαξε καλοκαιρινό μωσαϊκό με παγωτό καϊμάκι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018.
Ο σεφ έφτιαξε καλοκαιρινό μωσαϊκό με παγωτό καϊμάκι και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.