Tα ζώδια που θα σου υποσχεθούν γάμο αλλά τελικά δε θα σε παντρευτούν

Μήπως να μην πιστεύεις ό, τι σου λένε;

Τα 3 ζώδια που θα δούμε πιο κάτω με την ιδέα του γάμου και της μονιμότητας νιώθουν ότι «πνίγονται».

Σαφώς και μπορεί να σε ερωτευτούν, να είστε για καιρό μαζί και να κάνετε σχέδια γάμου, ωστόσο ανά πάσα στιγμή μπορεί να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. 

H πεντάλεπτη συνήθεια που μειώνει το στρες

Αν είσαι με ένα από αυτά τα ζώδια, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη για όλα: 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δίδυμος είναι παρορμητικός και η διάθεσή του επηρεάζεται ακόμα και από τον αέρα που αναπνέει. Ακόμα λοιπόν και αν σου έχει τάξει γάμο, τα έχετε σχεδιάσει όλα, τα έχετε οργανώσει, έχετε στείλει προσκλητήρια κτλ, μπορεί να σου την «κάνει» κυριολεκτικά λίγο πριν φτάσεις εσύ στην εκκλησία. Και αυτό γιατί ένιωσε να «πνίγεται» με την ιδέα του γάμου και ότι θα χάσει την ελευθερία του.

Συνήθειες που σκοτώνουν τη σεξουαλική ζωή

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν είναι σταθερός, τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και ο μεγαλύτερός του φόβος είναι ότι μετά τον γάμο, θα πρέπει να αναλάβει πολλές ευθύνες που δεν είχε πριν. Το κεφάλι του θα γεμίσει με σκοτούρες και δεν θα είναι ανέμελος και χαλαρός για να κάνει τη ζωή του. Όσο ερωτευμένος και να είναι μαζί σου, όσο και αν έχει πείσει τον εαυτό του ότι μπορεί να τα καταφέρει ως παντρεμένος, δεν είναι καθόλου απίθανο να δειλιάσει την τελευταία στιγμή και να σου την… κάνει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει και εκείνος εμμονή με την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και παθαίνει κρίση πανικού αν νιώσει ότι αυτά τα δυο απειλούνται και ότι μπορεί να τα χάσει. Σαφώς και θέλει να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του οικογένεια και παιδιά, αλλά να ξέρεις ότι στο μυαλό του πάντα θα έχει ότι ως παντρεμένος, τα χέρια του θα είναι «αλυσοδεμένα». 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top