Τα ζώδια που προκαλούν καβγάδες για να τους χωρίσει το ταίρι τους

Σκοπός τους είναι να μην πουν αυτοί «τέλος»

Τα ζώδια που θα δεις πιο κάτω ακόμη κι αν δεν περνάνε καλά σε μια σχέση, δεν θα πουν εύκολα το «χωρίζουμε».

Eρωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/07/2023 – 06/08/2023

Αν είσαι σε σχέση με ένα από τα πιο κάτω ζώδια δες τι σε περιμένει εάν ο σύντροφος σου, νιώσει ότι θέλει να χωρίσει: 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο και θα προσπαθήσει να σου σπάσει τα νεύρα. Να σε φτάσει σε τέτοιο σημείο αγανάκτησης που να θες να φύγεις τρέχοντας. Μιλάμε για ένα άτομο που θα πάρει αυτό που θέλει, αλλά μέχρι να το πάρει, μπορεί και να σε τρελάνει. Δεν θέλει να φεύγει πρώτος εκείνος από την σχέση, οπότε υποσυνείδητα ή μη, εξαναγκάζει τον/την άλλο/η να το βάλει στα πόδια με την γκρίνια και τον ψυχολογικό πόλεμο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλει. Μπορεί να περνάει χάλια σε μια σχέση και να θέλει να χωρίσει, αλλά την απόφαση δεν μπορεί να την πάρει. Μέσα από τους καβγάδες, την ένταση και σαφώς τον ψυχολογικό πόλεμο, θα αναγκάσει την απέναντι πλευρά να πάρει πάνω της την ευθύνη για τον χωρισμό και να πει «τέλος, δεν πάει άλλο». Έτσι φεύγει από εκείνον το «βάρος», νιώθει απαλλαγμένος και ξαλαφρωμένος και του είναι πιο εύκολο να το διαχειριστεί. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς δεν αντέχει να σε πληγώσει και να νιώθει ότι φταίει εκείνος για τον πόνο που σου προκάλεσε ο χωρισμός. Οπότε τι θα κάνει; Θα σε εξαντλήσει ψυχολογικά, μέχρι να αγανακτήσεις και να σηκωθείς εσύ να φύγεις. Και τότε είναι που θα μπορεί να το παίξει και το θύμα της υπόθεσης και να βγει με άνεση από πάνω σε κάθε καβγά ή συζήτηση. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top