Eρωτικές προβλέψεις εβδομάδας 31/07/2023 – 06/08/2023

Πώς θα αποχαιρετήσουν τον Ιούλιο όλα τα ζώδια;

Άση Μπήλιου

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετάει και ο Αύγουστος μας υποδέχεται με μια Πανσέληνο την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Από τη μια πλευρά, ο Ήλιος στον Λέοντα συνδέεται με την υπερηφάνεια καθώς και με την επιθυμία να λάμψουμε, να νιώσουμε με κάποιο τρόπο ξεχωριστοί και να πάρουμε επιβεβαίωση από το πρόσωπο που αγαπάμε. Από την άλλη, η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, εκλογικεύει το συναίσθημα και προσπαθεί να μην εξαρτάται από κανέναν.

Κάτω από την επιρροή αυτού του φεγγαριού λοιπόν, καλούμαστε να επιλέξουμε εάν θα δραματοποιήσουμε τις καταστάσεις και αν θα εμπλακούμε με πάθος και θέρμη μέσα στις σχέσεις μας ή αν θα προτιμήσουμε να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να εστιάσουμε στην εξέλιξη μας. Το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται επίσης με τις φιλίες και τις ομάδες, επομένως αυτές τις ημέρες θα μας απασχολήσουν οι κοινωνικές μας συναναστροφές, οι παρέες μας και οι γνωριμίες από το διαδίκτυο.

Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Άρη-Δία χαρίζει αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμισμό και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση πρωτίστως στα γήινα ζώδια (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και δευτερευόντως στα υδάτινα ζώδια (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του δεύτερου δεκαημέρου. Τώρα η δράση μας στέφεται με επιτυχία, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε το πρώτο βήμα στον έρωτα. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 02/08 έρχεται για να βαρύνει το κλίμα, αφού μπορεί να φέρει σκοτεινές σκέψεις, ψυχρότητα και προβλήματα στην επικοινωνία κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) του πρώτου δεκαημέρου. Προσπαθήστε λοιπόν να μην εστιάζετε στα αρνητικά των καταστάσεων και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας.

Διαβάστε στο www.asibiliou.gr πώς θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top