14+1 πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας!

Το σίγουρο είναι ότι η σχέση σας θα ανανεωθεί και θα έρθετε πιο κοντά

Όσο περισσότερο είστε με κάποιον, τόσο πιο πιθανό είναι τα πράγματα να αρχίζουν να μοιάζουν κάπως μπαγιάτικα και λίγο βαρετά. Δεν χρειάζεται, όμως, να είναι έτσι! Η δημιουργία μιας λίστας to do με τον σύντροφό σας όχι μόνο σας βοηθά να διατηρήσετε τα πράγματα συναρπαστικά, αλλά το να τσεκάρετε τα πράγματα στη λίστα έχει να κάνει με το να έχετε μαζί νέες εμπειρίες και να τονώσετε τη σύνδεσή σας.

Tρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 29/6: Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε να προσθέσετε στη λίστα σας.

Κάντε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που πάντα λαχατρούσατε

Πού είναι ένα μέρος που πάντα ονειρευόσασταν να επισκεφτείτε αλλά ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι θα φτάνατε; Προσθέστε το στη λίστα σας και κάντε το πραγματικότητα. Μπορεί να χρειαστούν μερικά χρόνια για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά και τι; Το να θαυμάζετε διαφορετικά αξιοθέατα και πολιτισμούς μαζί θα σας φέρει πιο κοντά και θα είναι μια εμπειρία που θα μοιράζεστε μόνο εσείς.

Δείτε ζωντανά την αγαπημένη σας μπάντα

Και κλείστε τη φωνή σας τραγουδώντας δυνατά όλα τα τραγούδια. Κι αυτό το καλοκαίρι έχετε τη δυνατότητα να πάτε σε μια ποικιλία μουσικών φεστιβάλ – αποκλείεται να μην έχει έρθει και το δικό σας αγαπημένο συγκρότημα. Η ζωντανή μουσική είναι συχνά μια τόσο σπλαχνική εμπειρία, επομένως η απόλαυσή της μαζί μπορεί να είναι μια βαθιά συνδετική εμπειρία, για να μην αναφέρουμε τους τόνους της διασκέδασης.

Πάρτε ένα μάθημα μαγειρικής μαζί

Στη συνέχεια, οργανώστε ένα δείπνο με τους φίλους σας για να αναδείξετε το νέο πιάτο που μάθατε να φτιάχνετε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που μπορεί να μαγειρέψει, δεν νομίζεις; Αυτό βοηθά επίσης στην αύξηση των δεξιοτήτων ομαδικής εργασίας σας, κάτι που θα βοηθήσει και σε άλλους τομείς της σχέσης σας.

Πάρτε ένα μάθημα χορού μαζί

Στη συνέχεια, κάντε ένα ραντεβού στο σπίτι όπου θα ντυθείτε και θα χορέψετε όλη τη νύχτα! Ή, πάρτε τις ικανότητές σας στο κλαμπ και αφήστε τη μουσική να σας παρασύρει. Το τι είδους χορό θα δοκιμάσετε εξαρτάται από εσάς. Είτε είστε στην αίθουσα χορού είτε θέλετε να μάθετε κάποια χορογραφία χιπ χοπ, μην φοβάστε να το κάνετε.

Κάντε μια μπαρότσαρκα σε όλα τα αγαπημένα σας στέκια

Σίγουρα, δεν θα έχετε κανέναν να σας κρατάει πίσω τα μαλλιά αν και οι δύο είστε μεθυσμένοι, αλλά YOLO! Απλώς φροντίστε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για ένα ταξί στο τέλος της νύχτας. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα στοιχεία της λίστας to do που μπορείτε να τικάρετε πολλές φορές.

Κάντε ένα μασάζ ζευγαριού

Είναι εξίσου σημαντικό να χαλαρώνετε μαζί όσο και να έχετε περιπέτειες. Μπορεί να χρειαστείς λίγη παραπάνω πειθώ για να βάλεις τον άνθρωπό σου σε αυτό, αλλά θα σε ευχαριστήσει μόλις ξαπλώσει σε αυτό το τραπέζι μασάζ και νιώσει την απόλυτη ευδαιμονία. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίρνεις μια βαθιά ανάσα και να απολαμβάνεις απόλυτη χαλάρωση με αυτόν που αγαπάς.

Aυτές είναι οι «αθώες» φράσεις που λένε οι τοξικοί άνθρωποι

Πάρτε μέρος σε έναν διαγωνισμό

Γιατί πώς αλλιώς θα αποδείξεις στον κόσμο ότι είσαι το καλύτερο ζευγάρι όλων των εποχών; Επιπλέον, μπορείτε πάντα να είστε λίγο αυτάρεσκοι σχετικά με το πώς βρίσκεστε βασικά στους πραγματικούς στόχους για ζευγάρια.

Τρέξτε έναν μαραθώνιο για έναν σκοπό

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε καλό και να εργαστείτε για τη φυσική σας κατάσταση. Το να ανταποκριθείτε σε αυτό θα σημαίνει επίσης αρκετή προπόνηση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να είστε φίλοι προπόνησης που προπονούνται για τον μεγάλο αγώνα. Φυσικά, το τρέξιμο δεν είναι για όλους – τα κακά γόνατα είναι ένα πράγμα! – γι’ αυτό μη διστάσετε να συμμετάσχετε σε ένα άλλο άθλημα/σωματική δραστηριότητα που απολαμβάνετε και οι δύο.

Δείτε ο ένας την αγαπημένη ταινία του άλλου

Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα το λάβετε όταν το άλλο άτομο κάνει αναφορά σε αυτό. Ακόμα κι αν δεν σας ξετρελαίνει, προσπαθήστε να την φτάσετε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι ένα στοιχείο της λίστας που είναι πολύ εύκολο να διαγραφεί, αλλά θα δείξει ότι έχετε δεσμευτεί να δείξετε ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σας. Αυτό έχει πολύ νόημα!

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 26/06/2023 έως 02/07/2023

Πηγαίνετε για κάμπινγκ

Ποιος δεν θέλει να γίνει ένα με τη φύση… και ίσως ο ένας με τον άλλον; Πόντοι μπόνους αν στήσετε τη σκηνή ως ζευγάρι — αυτό θα δοκιμάσει την υπομονή οποιουδήποτε.

Κάντε μια κρουαζιέρα

Ενώ βρίσκεστε στο πλοίο, κάντε κάθε δυνατή εκδρομή! Α, και μην ξεχάσετε να πακετάρετε τις δραμαμίνες σε περίπτωση που κάποιος από εσάς αρρωστήσει στη θάλασσα. Κάθε φορά που το πλοίο δένει, βγείτε έξω και εξερευνήστε τι έχουν να προσφέρουν οι πόλεις-λιμάνια. Έπειτα, επιβιβαστείτε και περάστε τον χρόνο της ζωής σας.

Κάντε ένα οδικό ταξίδι

Αυτό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τη χώρα σας και ο ένας τον άλλον. Τίποτα δεν είναι περισσότερο δοκιμαστής σχέσεων από το να περνάτε ατελείωτες ώρες παγιδευμένοι σε ένα αυτοκίνητο μαζί στον ανοιχτό δρόμο. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τα σνακ!

Πηγαίνετε για paintball

Φαινόταν τόσο ρομαντικό στο «10 πράγματα που μισώ για σένα». Και επειδή είναι αρκετά ικανοποιητικό να βλέπεις αυτές τις πιτσιλιές μπογιάς στην πλάτη του όταν παραφυλάς στη γωνία και τον βγάζεις όταν δεν κοιτάζει.

Κάντε μια επαγγελματική φωτογράφιση

Σίγουρα, μπορείτε τεχνικά να βγάλετε μια ωραία selfie, αλλά δεν είναι το ίδιο! Αυτό είναι ιδιαίτερα φοβερό αν έχει τη μορφή προσαρμοσμένων εξωτικών καρτών που σας παρουσιάζουν με ξεκαρδιστικές στολές. Φυσικά, πρέπει να προσεγγίσετε αυτό το στοιχείο της λίστας του κάδου σχέσης με λίγο χιούμορ. Είναι εντελώς γελοίο, και γι' αυτό είναι υπέροχο!

Κάντε μαζί ένα αφρόλουτρο

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε αισθησιακό χρόνο μόνοι σας. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεστε – δεν υπάρχει κάτι που δεν έχετε ξαναδεί (και το αντίστροφο).

Συντάκτης: Αγγελική Λάλου

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top