Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 26/06/2023 έως 02/07/2023

Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν ερωτικά αυτή την εβδομάδα

Δείτε τη γενική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για αυτό το σαββατοκύριακο

Εκρηκτικό προβλέπεται το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού να δημιουργεί επαναστατική διάθεση κι εντάσεις μέσα στις σχέσεις, επομένως προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακρότητες και προτιμήστε να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι.

Από τις 27/06/2023 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα βγάλει στο φως τις ευαισθησίες μας. Οι σκέψεις κι οι αποφάσεις μας για τις επόμενες εβδομάδες επηρεάζονται από το συναίσθημα κι είναι πιθανό να επανέλθουν στο μυαλό μας μνήμες από το παρελθόν.

Στις 29/06/2023 το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις μας με σοβαρότητα, να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και να πάρουμε ώριμες αποφάσεις για το μέλλον μας. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα έρχεται για να μας βοηθήσει να απαλύνουμε πληγές του παρελθόντος και να μας υπενθυμίσει ότι αξίζει να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε.

Ο Ιούλιος θα μας υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα ο Ήλιος κι ο Ερμής θα σχηματίσουν ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την όψη για να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να βγείτε ραντεβού, να στείλετε ένα μήνυμα ή να κάνετε νέες γνωριμίες κι επαφές.

Η εβδομάδα θα κλείσει όσο εκρηκτικά ξεκίνησε, αφού την Κυριακή 02/07/2023 ο Ουρανός θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη αυτήν τη φορά. Η όψη αυτή μας φέρνει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες συμπεριφορές που δοκιμάζουν την υπομονή και τις αντοχές μας.

Η ακατανίκητη επιθυμία να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία μας ή να πάμε κόντρα στους άλλους μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις μας, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να βάλουμε νερό στο κρασί μας.

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top