Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/05/2023 - 28/05/2023

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Όσα είπε η Άση Μπήλιου στο Stars System το Σάββατο 20/5

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, με δυναμισμό, πάθος και ένταση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 22/05/2023 το εξάγωνο Ήλιου-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλική διάθεση και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στις σχέσεις μας με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/05/2023 - 28/05/2023

Στις 23/05/2023 το τετράγωνο Άρη-Δία θα εντείνει όλο αυτό το κλίμα και θα μας δώσει το θάρρος να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, αρκεί να αποφύγουμε τις υπερβολές και τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να μας κοστίσουν. Στις 25/05/2023 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να νιώσουμε ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε στον έρωτα ή να αναδυθούν στην επιφάνεια ανασφάλειες και παρελθοντικά τραύματα που δεν έχουμε επουλώσει πλήρως.

Ωστόσο, στις 26/05/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα επαναφέρει τον ενθουσιασμό μέσα στις σχέσεις μας και θα μας δημιουργήσει την επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει αναπάντεχες γνωριμίες, ευχάριστες συναντήσεις και κεραυνοβόλους έρωτες.

Η εβδομάδα όμως θα κλείσει με δοκιμασίες για τις σχέσεις μας, αφού στις 28/05/2023 κορυφώνεται το σκληρό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου. Μπορεί λοιπόν να νιώσουμε αρκετά πιεσμένοι προς το τέλος της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με ψυχρότητα και επικριτική διάθεση από το ταίρι μας ή να νιώσουμε εμείς την ανάγκη να αποστασιοποιηθούμε από ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που σας αποθαρρύνουν και μη διστάσετε να διεκδικήσετε λίγο χώρο και χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top