3 tips για να απολαμβάνεις το σεξ ακόμα κι όταν είσαι κουρασμένη

Γιατί, το σεξ δεν κόβεται κι εύκολα!

Όπως μετά από ένα καλό γεύμα έχεις πάντα όρεξη για γλυκό, έτσι και με το σεξ πάντα υπάρχει η θέληση, αλλά καμιά φορά η κούραση του σώματός μας δεν μας αφήνει να το απολαύσουμε. Πράγμα ιδιαίτερα άδικο, αν σκεφτεί κανείς πόσο χαλαρωτικό μπορεί να είναι το καλό σεξ για το σώμα και το πνεύμα μας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Αν λοιπόν κι εσένα σου συμβαίνει συχνά να είσαι στο mood, αλλά να νιώθεις υπερβολικά κουρασμένη, τότε διάβασε τα παρακάτω tips για να απολαμβάνεις το σεξ ακόμη και μετά από 12 ώρες στο γραφείο.

5 σημάδια που μαρτυρούν δυστυχώς ότι το κακό σεξ θα παραμείνει κακό

Κάνε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο με το ταίρι σου δεν συγκρίνεται με τίποτα. Απολαύστε το ζεστό νερό ανάβοντας κεριά και tease-άρετε ο ένας τον άλλον μέσα σε αυτό. Αμέσως θα χαλαρώσετε και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να κάνετε sex μετά από αυτό.

3 tips για να απολαμβάνεις το σεξ ακόμα κι όταν είσαι κουρασμένη

Κάντε μασάζ

Όταν το ένα μέλος του ζευγαριού είναι κουρασμένο, τότε το άλλο του προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το οποίο στην πορεία μπορεί να γίνει και πολύ πονηρό και να βρεθείτε αμέσως στο κρεβάτι.

4 ζώδια που έχουν μεγάλες αντοχές στο σεξ

Δοκιμάστε τις αγκαλιές και το spooning

Οι αγκαλιές και το spooning στο κρεβάτι αποτελούν εγγυημένη πρακτική για να χαλαρώσετε αμέσως μετά από μια δύσκολη μέρα. Φυσικά αυτά μπορούν να εξελιχθούν γρήγορα σε απαλά φιλιά στο λαιμό και πίσω από τα αυτιά και πριν το καταλάβετε θα απολαμβάνετε το sex με το ταίρι σας έχοντας ήδη ξεχάσει την κούραση της ημέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top