7 Red Flags που φαίνονται από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Καλό είναι να μην αγνοήσεις αυτά τα σημάδια

Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις να είσαι άλλο single ή απλά σου έχουν τύχει μια σειρά από πολύ κακά ραντεβού με άλλους ανθρώπους, μερικές φορές είναι πολύ εύκολο να μην διακρίνεις εξαρχής κάποια φαινομενικά ήπια red flags που είναι ορατά από το πρώτο κιόλας ραντεβού με έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες. Όμως στην πραγματικότητα είναι αυτές οι συμπεριφορές που όταν βλέπεις από την αρχή, είναι που πρέπει να σε κάνουν να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για μια ιδανική περίπτωση ατόμου για να μπεις σε μια σχέση. Να μερικά από αυτά τα red flags, για να μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Δεκέμβριος 2022: Ποια 3 ζώδια θα είναι τα τυχερά του μήνα;

Δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις τη φράση σου

Αν σε διακόπτει διαρκώς, μη αφήνοντάς σε να ολοκληρώσεις αυτό που θέλεις να πεις, όχι μόνο είναι αγενής, αλλά φαίνεται από χιλιόμετρα ότι είναι εξαιρετικά εγωκεντρικός άνθρωπος για τον οποίο η γνώμη των άλλων δεν μετρά.

Αργεί υπερβολικά χωρίς εξήγηση

Το να σε στήσει κάποιος στο πρώτο ραντεβού μπορεί να συμβεί αν τύχει κάτι απρόοπτο στον δρόμο. Αν όμως εκείνος φτάσει περισσότερη από μισώ ώρα μετά, χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση, τότε σημαίνει ότι δεν τον ενδιαφέρει καν το γεγονός ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση με τη συμπεριφορά του.

7 Red Flags που φαίνονται από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Πώς θα καταλάβεις ότι του αρέσεις από τον τρόπο που μιλάτε στο chat

Είναι αγενής απέναντι στο προσωπικό

Το να μιλήσει άσχημα στο άτομο που θα σας σερβίρει εκεί που θα βγείτε για το πρώτο σας ραντεβού, σημαίνει πως δεν έχει ιδέα από βασικές αρχές κοινωνικής συμπεριφοράς και κυριότερα, ότι δεν αντιλαμβάνεται το προνόμιο που έχει εκείνη τη στιγμή ως πελάτης, έναντι ενός ανθρώπου που προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην. Μείνε μακριά.

Αφήνει ένα τεράστιο ή εξωφρενικά μικρό φιλοδώρημα

Είτε είναι ακραίο το show off, είτε η τσιγκουνιά δεν κρύβεται από την αρχή. Γι’ αυτό δώσε προσοχή στις κινήσεις του πριν φύγετε από το μαγαζί. Και φυσικά προσφέρσου να αφήσεις κι εσύ tip. Δεν είναι μόνο δική του υποχρέωση!

5 σημάδια που «φωνάζουν» ότι έχεις βρεις τον κατάλληλο

7 Red Flags που φαίνονται από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Είναι πολύ αρνητικός

Όλοι μας περνάμε καμιά φορά άσχημες μέρες, όταν όμως εκείνος εμφανίζεται στο πρώτο σας ραντεβού μέσα σε απίστευτα αρνητική διάθεση, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να είναι ένας total downer μέσα σε ολόκληρη τη σχέση και την καθημερινότητά σας. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο ή θα επηρεαστείς εξίσου;

Κάνει υπερβολικά προσωπικές ερωτήσεις

Δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις ούτε πόσα χρήματα βγάζεις το μήνα, ούτε πότε έκανες σεξ πρώτη φορά στη ζωή σου. Κι αν εκείνος κάνει τέτοιου είδους ερωτήσεις, τότε κάτι δεν πάει καλά με τα κοινωνικά του skills και τον σεβασμό των ορίων.

Μήπως δεν είσαι έτοιμη να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο σου;

Μιλά υπερβολικά πολύ για την πρώην του

Που σημαίνει πως είτε δεν την έχει ξεπεράσει επαρκώς ώστε να βρίσκεστε έξω σε ραντεβού ή πως δεν καταλαβαίνει καθόλου από τακτ. Αν μάλιστα προχωρά σε κατηγορίες και μιλά άσχημα για εκείνην, τότε τα πράγματα σου δείχνουν τον δρόμο της φυγής από έναν άνθρωπο που σίγουρα δεν είναι καλή περίπτωση.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top