5 σημάδια που «φωνάζουν» ότι έχεις βρεις τον κατάλληλο

Τα αναγνωρίζεις στη σχέση σου;

5 Σημάδια Που Δείχνουν Ότι Έχεις Βρει Τον Κατάλληλο

Όταν είσαι στην αρχή μια σχέσης πολλοί θα σου πούνε ότι τα red flags που πρέπει να προσέξεις για να αποφύγεις κάποιον σύντροφο; Και γιατί να μην μιλήσουμε για τα… green flags και για τα καλά που αν έχει ο σύντροφος σου αξίζει να τον κρατήσεις γιατί είναι δυσεύρετα;

Σου αρέσει, αλλά κάνετε κακό σεξ; Τι πρέπει να κάνεις!

Θέλει να εξελιχθεί δίπλα σου 
Όταν κάποιος επικοινωνεί καλά, δεν φοβάται να παραδεχτεί τα λάθη του ή να αναλύσει ένα δύσκολο θέμα για τη σχέση. Αλλά και σε περίπτωση που δεν γεννήθηκε με αυτά τα skills, διατίθεται να τα δουλέψει και να εξελιχθεί, πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως σύντροφος.

Σέβεται τα όρια σου 
Δεν ξεπερνά τα όρια σε αυτά που θέλεις ή δεν θέλεις, αλλά ακόμα και όταν δεν ξέρει, σε ρωτά. Όταν ανακαλύπτουμε τον σύντροφό μας, είναι λογικό να μην ξέρουμε τα όριά του. Ρωτάμε λοιπόν για να μάθουμε.

Ό,τι πει θα κάνει, το κάνει 
Πόσες φορές δεν έχουμε νιώσει ότι κάποιος μάς κρεμάει, και τάζει πράγματα που μετά ξεχνά; Όταν βρεις έναν σύντροφο που λέει ότι θα κάνει κάτι και το κάνει, έχεις μπροστά σου ένα τεράστιο green flag.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21 - 27/11

Σε στηρίζει 
Το να στηρίζεις τον σύντροφό σου, δεν σημαίνει ότι συμφωνείς και με ό,τι κάνει. Είσαι όμως εκεί για εκείνον, τον στηρίζεις no matter what, κι ας εκφράζεις διαφορετική άποψη, και νιώθουν και οι δύο ότι υπάρχει νοιάξιμο και ένας άνθρωπος που θα είναι εκεί, και στα εύκολα και στα δύσκολα. 

Μαζί του είσαι ο εαυτός σου 
Όταν είσαι ο εαυτός σου και δεν χρειάζεται να υποδυθείς κάποιον ρόλο ή να αποκρύψεις κομμάτια της προσωπικότητάς σου, είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top