Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21 - 27/11

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα ερωτικά τους αυτή την εβδομάδα;

Χαρά, αισιοδοξία και τύχη είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες. Θα νιώσουμε ότι τα δύσκολα είναι πλέον πίσω μας και ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας.

Tετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα: Σε ποια 4 ζώδια φέρνει εξαπατήσεις και μπερδέματα;

Η χαρούμενη αυτή εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού στις 21/11/2022 κορυφώνεται το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Η όψη αυτή μας χαρίζει ενθουσιασμό, θετική διάθεση και εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση μας στα ύψη. Τα εμπόδια μέσα στις σχέσεις μας θα ξεπεραστούν πολύ εύκολα και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις και να κάνουμε πράγματα που μας χαλαρώνουν και μας ευχαριστούν.

Στις 22/11/2022 ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο του Τοξότη και ευνοούν επαφές, συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα εισέλθει και αυτός με τη σειρά του στον Τοξότη και θα μας βοηθήσει να κάνουμε σχέδια και να ατενίσουμε το μέλλον, είτε είμαστε σε σχέση είτε όχι.

Στις 23/11/2022 αργά το βράδυ, ουσιαστικά ξημερώματα 24/11/2022, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή, αλλά και για περιπέτειες οι οποίες θα μας ανανεώσουν. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε τώρα θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα ανανεωθείτε και θα θέσετε νέους στόχους με το ταίρι σας.

3 «χρυσοί» κανόνες για να χτίσεις δυνατές σχέσεις

Στις 24/11/2022 ο Δίας επιστρέφει σε φαινομενικά ορθή πορεία στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2022 που θα μπει οριστικά στο ζώδιο του Κριού. Μέχρι τότε θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε σχέδια που είχαν μείνει στον πάγο και θα φέρει περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία μέσα στις σχέσεις μας.

Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 26/11/2022, μια όψη η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να επουλώσουμε τραύματα του παρελθόντος και να απαλύνουμε τον πόνο που μπορεί να μας προξένησε ένα πρόσωπο. Θα μπορέσουμε να συνδεθούμε πιο ουσιαστικά με τους άλλους και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή μας κάποιος/α που θα μας υπενθυμίσει την αξία μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top