Μήπως δεν είσαι έτοιμη να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο σου;

Τα σημάδια που σού το φανερώνουν

Αν είσαι ήδη αρκετό καιρό σε μία σχέση και πρόσφατα έχει προκύψει το ερώτημα του αν θα ήταν καλό να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτείς καλά προτού πάρεις την απόφασή σου. Και για να σε βοηθήσουμε ως προς αυτό, να ποια είναι έξι σημάδια που υποδηλώνουν πως ίσως δεν είσαι και τόσο έτοιμη για κάτι τέτοιο.

4 tips για να δημιουργήσεις το καλύτερο dating προφίλ

Τσακώνεστε πολύ συχνά

Αν οι τσακωμοί σας πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, μάλλον, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συγκατοικήσετε, αλλά να εξερευνήσετε τι πρόβλημα έχει προκύψει στη σχέση σας και οδηγεί σε αυτήν την ένταση διαρκείας.

Δεν έχετε πάει ποτέ διακοπές μαζί

Που σημαίνει ότι δεν έχετε συνυπάρξει για αρκετές ημέρες στο ίδιο περιβάλλον και χώρο ανάπαυσης. Ταξιδεύοντας θα μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον, αλλά και το πόσο συμβατοί θα ήσασταν αν δοκιμάζατε τη συγκατοίκηση. Γι’ αυτό κάντε το άμεσα πριν πάρετε την απόφαση.

Είσαι περισσότερο αγχωμένη για την απόφαση παρά ενθουσιασμένη

Σίγουρα είναι φυσιολογικό να είσαι στρεσαρισμένη για μία τέτοια αλλαγή, όμως αν δεν βρίσκεις καθόλου ενθουσιασμό και χαρά μπροστά στο ενδεχόμενο, τότε ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να συγκατοικήσετε.

Μήπως δεν είσαι έτοιμη να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο σου;

Μήπως ο σύντροφός σου έχει εξελιχθεί σε quiet quitter;

Δεν δείχνεις προθυμία στην επίλυση προβλημάτων

Και το να μην το κάνεις αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν είσαι έτοιμη να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου, αφού το μόνο βέβαιο είναι στο ότι στα πλαίσια μια συγκατοίκησης προκύπτουν εντάσεις και ζητήματα.

Θέλεις να συγκατοικήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα

Αν ο λόγος που θέλεις να μείνεις με τον σύντροφό σου είναι γιατί έτσι πιστεύεις πως θα γλιτώνεις χρήματα, τότε κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου το καλά. Αυτός μπορεί σίγουρα να είναι ένας από τους λόγους που θα επιλέξεις τη συγκατοίκηση, αλλά δεν πρέπει να είναι ο βασικός, μιας που δείχνει ότι κατά πάσα πιθανότητα υπό άλλες συνθήκες δεν θα προχωρούσες σε αυτή την απόφαση.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top