Δεκέμβριος 2022: Ποια 3 ζώδια θα είναι τα τυχερά του μήνα;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Δείτε όσα είπε η Άση Μπήλιου για τον μήνα Δεκέμβριο και τα ζώδια στο Stars System (26/11/22)

Και να που τα καταφέραμε και φτάσαμε ακόμη μια χρονιά στον τελευταίο της μήνα, που μαζί του φέρνει από τη μια όλες τις χαρούμενες δραστηριότητες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, τις επαφές και τις συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τις εξόδους, τις παραδόσεις κι από την άλλη όλη την τρέλα να ξεμπερδέψουμε με τις επαγγελματικές μας εκκρεμότητες, να προφτάσουμε όλες τις προθεσμίες και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. 

Stars System: Οι τυχεροί του Δεκεμβρίου σε ερωτικά και επαγγελματικά

Με κάποιο τρόπο ο Δεκέμβριος είναι από τη μια ένας χαοτικός μήνας και από την άλλη ίσως και ο πιο μαγικός της χρονιάς. Ξεκινά με περισσότερη ένταση, καθώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Το αποκορύφωμα αυτών των όψεων έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12/2022 που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Μια παρορμητική αντίδραση, μια βιαστική απόφαση ή δράση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικές εξελίξεις, μπορεί να είναι στην επικαιρότητα για πολλούς και διάφορους λόγους με αυτή την τόσο θυμωμένη Πανσέληνο. Όμως, καθώς οι πλανήτες μετακινούνται στον Αιγόκερω στις 07/12/2022 ο Ερμής και στις 10/12/2022 η Αφροδίτη, την προσοχή μας κλέβουν οι προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά. 

Ξέρεις το ζώδιο του πρώην σου; Δες για ποιο λόγο σε ζηλεύει!

αση μπηλιου ζώδια δεκεμβριος

Μέχρι τις 02/01/2023 ο έρωτας, το χρήμα, αλλά και η ομορφιά απαιτούν πιο συμβατική, προσγειωμένη και παραδοσιακή προσέγγιση. Στις 20/12/2022 ο Δίας φεύγει οριστικά πλέον από τους Ιχθύς και προχωρά στον Κριό αυξάνοντας τις φιλοδοξίες μας, την ανταγωνιστική μας διάθεση και την ανάγκη δράσης και ρίσκου. Στη θέση αυτή θα μείνει μέχρι τις 16/05/2023. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω στις 23/12/2022 δείχνοντας την τέλεια στιγμή αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα. Είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Σελήνη για να βάλουμε μπρος τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. 

Η χρονιά θα τελειώσει με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12/2022 στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάναμε και να αποφύγουμε να διαπράξουμε τα ίδια λάθη. 

Τα ζώδια που φαίνεται να έχουν έναν πιο τυχερό μήνα είναι τρία. Διαβάστε ποια είναι στο aibiliou.gr.

Nα σημειώσουμε ότι μαζί με τα τρία τυχερά ζώδια του Δεκεμβρίου φυσικά ευνοούνται και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια ανεξάρτητα από το ζώδιό τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top