5 Tips για δροσερό σεξ τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

Πώς δεν θα ανεβάσεις και άλλο τη θερμοκρασία

Το σεξ μέσα στο καλοκαίρι και τη ζέστη είναι αναμφίβολα δύσκολη υπόθεση, που πολλές φορές το κάνει να μοιάζει με άθλο. Το μόνον σίγουρο είναι όμως πως αξίζει τον κόπο, γι’ αυτό κράτα σημειώσεις ώστε να δροσίσεις όσο γίνεται τα πράγματα και να το απολαύσεις στο έπακρο.  

5 τρόποι να νικήσεις την ρουτίνα στο σεξ και να δοκιμάσεις νέα πράγματα

Σεξ στο ντουζ

Δεν χρειάζεται να ιδρώσετε και να ταλαιπωρηθείτε στο σεξ αν μεταφερθείτε στη ντουζιέρα σας για αυτό ρίχνοντας φυσικά δροσερό νερό πάνω σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε μπαίνοντας με μπάνιο και στη συνέχεια, βρεγμένοι, να συνεχίσετε, στο κρεβάτι. Αυτό το κύμα δροσιάς θα κάνει τα πάντα καλύτερα και θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας.

Ανεμιστήρας και κλιματιστικό είναι σύμμαχοί σας

Είτε πρόκειται για κλιματιστικό είτε για ανεμιστήρα, αυτό το δροσερό αεράκι που φυσάει κατά πάνω σας την ώρα που κάνετε σεξ δε συγκρίνεται με τίποτα. Αν λοιπόν είστε σε χώρο που υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός, μην το σκεφτείτε καν!

5+1 συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν τέλειο σεξ

Βάλε τον πάγο στο παιχνίδι

Αν όμως δεν υπάρχουν όλα τα παραπάνω, δοκιμάστε να βάλετε τον πάγο στο ερωτικό σας παιχνίδι, τοποθετώντας τον σε όποιο σημείο του σώματός σας θέλετε. Αν δέσεις μάλιστα τα μάτια του συντρόφου σου ή να στα δέσει εκείνος για να γίνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και να έχει το στοιχείο της έκπληξης, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δροσερά.

Διαλέξτε την κατάλληλη στάση

Η επιλογή της κατάλληλης στάσης ώστε να έχετε όσο λιγότερη σωματική επαφή γίνεται είναι επίσης κομβική για τις συνθήκες καύσωνα. Γι’ αυτό διάλεξε την ιεραποστολική στάση ώστε εσύ να είσαι ξαπλωμένη πάνω σε κάποιο τραπέζι ή όπως αλλιώς εσύ επιθυμείς.

Σεξ στην παραλία

Αν το σπίτι είναι απλά μια καυτή κόλαση από τη ζέστη, πάρτε απλά τα πράγματά σας και πηγαίντε στην πιο κοντινή απομονωμένη παραλία και ζήστε εκεί τον έρωτά σας. Θα κάνετε μετά και το μπάνιο σας στη θάλασσα!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top