Tι κάνουν οι άντρες για να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες στην αρχή μίας σχέσης

Σε ποιο μέρος λαμβάνουμε τις σημαντικότερες αποφάσεις;

Έρευνες που διάβασαν και βρήκαν ενδιαφέρουσες μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές του breakfast@star η Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς.Οι παρουσιαστές του Star στήθηκαν μπροστά από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου και μας διάβασαν  τι είναι αυτό που κάνουν οι άντρες για να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες.

Ποιο μήνα έχουν γεννηθεί οι πιο ερωτικοί άνθρωποι

1. Τι κάνουν οι άντρες στην αρχή μίας σχέσης για να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες 

Όταν η σχέση είναι στην αρχή είναι πολύ προσεκτικοί προκειμένου να δείξουν τον τέλειο χαρακτήρα: Δεν αερίζονται, σταματάνε για λίγο τις βρισιές, διατηρούν καθαρό το σπίτι τους, μειώνουν το fast food, αγοράζουν ακριβά προϊόντα περιποίησης, ξεκινάνε διατροφή και δίαιτα και δείχνουν ενδιαφέρον για την πολιτική και τα θέματα του περιβάλλοντος.

Μερικοί δείχνουν και άλλες κινήσεις προκειμένου να ενθουσιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους.  

Δείχνουν αγάπη στα σκυλιά, ξεκινάνε το γυμναστήριο, διαβάζουν τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, βλέπουν επεισόδια του Sex & The City, δίνουν χρήματα σε κάποιον άστεγο που θα δουν στο δρόμο, πάνε για μαύρισμα, κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τις ταινίες φαντασίας, κάνουν μανικιούρ και περιποιούνται τα άκρα τους.

2. Οι μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας λαμβάνονται στην κουζίνα

Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο χώρος στον οποίο οι άνθρωποι έχουν λάβει τις περισσότερες αποφάσεις;

Ένας μέσος άνθρωπος θα πάρει 208 σημαντικές αποφάσεις ζωής στην κουζίνα του για θέματα όπως η καριέρα, η εκπαίδευση των παιδιών και οι ερωτικές σχέσεις.

4 στους 10 θεωρούν την κουζίνα το κέντρο όλου του σπιτιού και ταυτόχρονα είναι ο χώρος που συνήθως υποδέχονται πρόσωπα της οικογένειάς τους.

1 στους 10 έχει πάρει την απόφαση να αποκτήσει παιδί ενώ ήταν στην κουζίνα και 1 στους 4 έχει αποφασίσει να αλλάξει καριέρα
Μάλιστα η κουζίνα είναι το σημείο όπου είναι πιο πιθανό να έχουν ειλικρινείς και συναισθηματικές συζητήσεις οι γονείς με τα παιδιά τους.

Θέλεις να ξαναφουντώσει ο έρωτάς σας; Τι να κάνεις

3. 10 λόγοι που παίρνουμε βάρος λόγω της δουλειάς.

Έχετε παρατηρήσει πως από τότε που ξεκινήσατε τη νέα σας δουλειά έχετε τσιμπήσει μερικά κιλάκια ενώ ουσιαστικά δεν αλλάξατε κάτι στη διατροφή σας; Οι λόγοι σύμφωνα με την έρευνα είναι πως 
Κάθεστε πολλές ώρες σε ένα γραφείο, έχετε στρες και άγχος μέσα στη μέρα μας και νιώθετε κούραση η οποία και σας αποθαρρύνει να πάτε στο γυμναστήριο.

 Αντίθετα τσιμπολογάτε όλη την ώρα διάφορες λιχουδιές όπως είναι τα  μπισκότα και τα fast food.


 

4.Τι μας αγχώνει όταν οδηγούμε;

 

Το μεγαλύτερο άγχος στην άσφαλτο προκαλείται όταν κάποιος έχει κολλήσει πίσω σου, αλλά και από τον άσχημο καιρό
Σύμφωνα με τα νούμερα, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να στρεσαριστούν στο δρόμο περισσότερο από τους άνδρες
Άλλοι παράγοντες άγχους πίσω από το τιμόνι: ο κακός φωτισμός, οι ποδηλάτες, τα τρακτέρ, τα άλογα, οι επικίνδυνες κινήσεις από άλλους οδηγούς, το κατεστραμμένο οδόστρωμα


5. Τα 50 δώρα που κανείς δε θα ήθελε να λάβει τα Χριστούγεννα! 

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές φορές πως δε μετράει το δώρο αλλά η χειρονομία όμως αυτό σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα καταρρίπτεται καθώς υπάρχουν κάποια δώρα τα οποία κανείς δε θα ήθελε να λάβει στη ζωή του.

Ποια είναι αυτά;

Κακόγουστα ρούχα, είδε προσωπικής περιποίησης, άλατα για το μπάνιο, κάλτσες, μπλουζάκια με σλόγκαν, ταινίες που ήδη έχεις δει, κεριά, φουλάρια, σαπούνια.

Επίσης: σέξι εσώρουχα, ημερολόγια, κοσμήματα, αρώματα, ατζέντες, ομπρέλες, βιβλία μαγειρικής, σταυρόλεξα, πιζάμες, γραβάτες, μανικετόκουμπα, ένα μπουκάλι με κάποιο ποτό.

Δείτε την εκπομπή Breakfast@star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top