Θέλεις να ξαναφουντώσει ο έρωτάς σας; Τι να κάνεις

Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου

Η ρουτίνα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του έρωτα και δεν μιλάμε μόνο για τα παντρεμένα ζευγάρια αλλά και για τις σχέσεις εκείνες που ενώ βασίζονται σε αυτή τη σπίθα που αναζωπυρώνεται διαρκώς, παρόλ' αυτά πέφτουν στην παγίδα της συνήθειας.

Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που λέμε σ’ αγαπώ;

Λίγο λίγο, ο πρώτος ενθουσιασμός μπορεί να δώσει τη θέση του στον παράφορο έρωτα, σ' εκείνον που σε παίρνει και σε φτάνει στα ουράνια μ' ένα και μόνο βλέμμα, μ' ένα και μόνο άγγιγμα. Όμως τι γίνεται όταν ξαφνικά νιώθεις πως αυτή η σπίθα έχει σβήσει ενώ νιώθεις ακόμα ερωτευμένη με τον σύντροφό σου; Αυτό ήταν;

Άση Μπήλιου: Μας δίνει μία πρώτη αστρολογική γεύση της νέας χρονιάς

Και βέβαια όχι! Οι δυνατές σχέσεις που στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη, δεν τελειώνουν ποτέ. Και η «χαλάρωση» μιας σχέσης είναι μια αναγκαία δημιουργική διαδικασία που εξελίσσει τόσο τους ανθρώπους όσο και τον δεσμό τους. Όμως θέλει κι αυτό μέτρο. Αν την αφήσεις, θα σε αφήσει.

1. Να είσαι ευγνώμων που υπάρχει στη ζωή σου

Αν δυσκολεύεστε να τον αγαπήσετε, αυτό θα είναι δύσκολο και πιθανότατα δεν θα θέλετε να το κάνετε. Το καταλαβαίνω. Ωστόσο, σκάψτε βαθιά εάν χρειάζεστε. Η επιλογή να δεις πράγματα στον άντρα σου για τα οποία μπορείς να είσαι ευγνώμων είναι ένα ισχυρό βήμα για να ερωτευτείς και να θεραπεύσεις τη σχέση σου.

2. Να βγείτε ραντεβού

Όπως τον πρώτο καιρό... Δε μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφα θα νιώσεις. Δώστε ραντεβού και πηγαίντε ξεχωριστά. Νιώσε το καρδιοχτύπι της πρώτης φοράς. Κάνε του ένα δώρο, φόρεσε ένα καινούριο φόρεμα και κάνε του έκπληξη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολα θα ανάψει και πάλι η φλόγα!

3.Να συζητάτε

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την συζήτηση. Εκφράσου, πες του όλα όσα θέλεις, όλα όσα σε ενοχλούν ή σε έχουν κουράσει. Άσε να κάνει κι εκείνος το ίδιο. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο λυτρωτικό θα είναι και για τους δύο.


4.Να είσαι ρομαντική

Ο ρομαντισμός είναι το Α και το Ω στη σχέση που θέλει να μείνει ζωντανή. Ένα φιλί στα ξαφνικά, ένας χορός οι δυο σας στο σαλόνι, ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών ακόμα και στη βεράντα, ένα μικρό δώρο, μια αναπάντεχη έκπληξη, μπορούν να γεμίσουν ευτυχία την ψυχή αλλά και την σχέση σας...

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top