Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που λέμε σ’ αγαπώ;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός κομψού άνδρα ή μίας κομψής γυναίκας;

Μπορεί από το 2014 έως το 2021 να έχουν περάσει μόνο 7 χρόνια ωστόσο αυτά ήταν αρκετά για να αλλάξουν οι συνήθειες των ανθρώπων στο πόσο συχνά και πόσο αργά ή γρήγορα λένε σ’ αγαπώ στον ερωτικό τους σύντροφο.

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

Ο Γιώργος και η Ελίνα μέσα από τη στήλη, Radio Days  που διατηρούν στην εκπομπή τους breakfast@star, διάβασαν διάφορες έρευνες για τις σχέσεις. 

To πόσο έχει αλλάξει λοιπόν ο τρόπος που λέμε σ’ αγαπώ από το 2014 έως σήμερα, αποκάλυψαν οι δύο παρουσιαστές και όπως επισήμαναν έχει αλλάξει αρκετά. 

Το πρόβλημα στις μέρες μας είναι πως με όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες έρωτα και όλους τους άμεσους τρόπους φλερτ, φαίνεται πως καθυστερούμε στο να πούμε σ’αγαπώ. 

Πόσο καιρό χρειαζόμαστε για να πούμε σ' αγαπώ;

Πρέπει να περάσουν περίπου 137 μέρες πριν βγουν αυτές οι λέξεις από το στόμα μας, 25 μέρες παραπάνω συγκριτικά με το 2014 για παράδειγμα

Πιο συγκεκριμένα χρειάζονται: 

4 μέρες και 36 μηνύματα για να ανταλλάξεις κινητά, μία εβδομάδα για να κλείσεις το ραντεβού, 10 ραντεβού πριν αρχίσεις να συζητάς για τη δουλειά σου.

Η εν λόγω έρευνα έδειξε επίσης πως το 54% θα έβγαιναν ραντεβού με κάποιον που θα τους έκανε να γελάνε παρά με κάποιον που θα τους έκανε το κλικ εμφανισιακά, ενώ 51% των αντρών θα έβγαιναν επίσης με μία γυναίκα που θα τους έκανε να γελάνε παρά με κάποια που θα ήταν τέλεια και ιδανική εμφανισιακά.

Οι έρευνες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον τρόπο που λέμε σ’ αγαπώ αλλά και για το ποια πιστεύει η πλειοψηφία πως είναι τα χαρακτηριστικά ενός κομψού άντρα.

Σημάδια ενός σύγχρονου κομψού άνδρα

Ένας κομψός άντρας λοιπόν, σέβεται τις γυναίκες, κρατάει την πόρτα ανοιχτή για τους επόμενους, σηκώνεται όταν πάει να κάτσει στο τραπέζι μία γυναίκα, παραδέχεται όταν κάνει λάθος, έχει καλοραμμένο κοστούμι, μυρίζει πάντα καλά και έχει δυνατή χειραψία.

Σημάδια μίας σύγχρονης κομψής γυναίκας 

Μία γυναίκα κομψή, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, φορά διακριτικό μακιγιάζ, γερνάει όμορφα, έχει αυτοπεποίθηση, δεν πίνει ποτέ από το μπουκάλι, δέχεται ευγενικά τα κομπλιμέντα, πάντα μυρίζει όμορφα, δεν αποκαλύπτει απόλυτα το μπούστο της και  δε φορά τακούνια πιο ψηλά από αυτά που μπορεί να περπατήσει. 

Δείτε την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top