Ποιο μήνα έχουν γεννηθεί οι πιο ερωτικοί άνθρωποι

Ποιο αρωματικό φυτό ανεβάζει τη λίμπιντο;

O Γιώργος Kαρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα που μας κρατάνε συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Star από τις 9:00 το πρωί, στήθηκαν μπροστά από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου και μοιράστηκαν τις ξεχωριστές έρευνες που διάβασαν με τους τηλεθεατές του Breakfast@star.

1.Ποιο μήνα έχουν γεννηθεί οι πιο ερωτικοί άνθρωποι σύμφωνα με έρευνα!

Έρευνα που διεξήχθη στο εξωτερικό τσέκαρε πότε έχουν γεννηθεί οι πιο σέξι διάσημοι  άντρες και γυναίκες και βρήκε ποιο μήνα τελικά έχουν γεννηθεί οι πιο ερωτικοί άνθρωποι. Θέλεις να δεις αν θεωρείσαι ερωτικός;  Αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο σίγουρα εκτός από ανοιξιάτικο αέρα έχεις και σεξαπίλ. Ωστόσο ο κάθε μήνας έχει και τη δική του χάρη καθώς στη ζωή δεν παίζει ρόλο μόνο ο ερωτισμός. Για παράδειγμα, άμα είσαι γεννημένος Ιανουάριο – Φεβρουάριο, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις famous και να καμαρώνει η μανούλα σου το όνομά σου στα περιοδικά. Αν από την άλλη έχεις γεννηθεί μέσα στο καταχείμωνο (aka τον Δεκέμβριο), τότε ανήκεις στη λίστα των μακροβιότερων.

Ποιο θεωρούν οι άντρες το πιο ελκυστικό σημείο στην εμφάνιση των γυναικών;

2/ Που δαπανά 5 χρόνια από τη ζωή του ένας άνθρωπος;

Αναρωτιέσαι που σπαταλάει τον περισσότερο χρόνο της ζωής του ένας άνθρωπος; Σύμφωνα με έρευνα ο  μέσος άνθρωπος θα περάσει 5 χρόνια από τη ζωή του με το να βαριέται. Συνήθως, υποκύπτουμε στη βαρεμάρα μας 2 φορές την ημέρα και διαρκεί περίπου 2 ώρες, ενώ 47% νιώθει πως απλά σπαταλάει το σαββατοκύριακο του χωρίς σκοπό και χωρίς να κάνει κάτι ενδιαφέρον. Οι πιο βαρετές συνθήκες: να περιμένεις στην αναμονή, το πολύ αργό ίντερνετ, οι διαφημίσεις βίντεο που δε μπορείς να κάνεις skip, τα ανεπιθύμητα μέιλ/σπαμ, να περιμένεις να φορτώσει ένα site, οι φωτογραφίες με φαγητό στα social media, να περιμένεις να ολοκληρωθεί το τελευταίο λεπτό του πλυντηρίου, να πρέπει να πας στο ταχυδρομείο για να παραλάβεις δέμα

3. Το αρωματικό φυτό που μειώνει τις καούρες και ανεβάζει τη λίμπιντο 

Η τριγωνέλλα ή τριγωνίσκος (fenugreek) είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται κυρίως στην ινδική κουζίνα, δε λείπει όμως κι από την ελληνική κουζίνα, καθώς το μείγμα του με την ονομασία τσιμένι, που περιέχει σκόρδο, κοκκινοπίπερο και αλεσμένους σπόρους της τριγωνέλλας, χρησιμοποιείται στην παρασκευή του παστουρμά. Ρυθμίζει την όρεξη: Υπάρχουν μελέτες που έχουν συσχετίσει την κατανάλωση τριγωνέλλας με τον έλεγχο της όρεξης και τη μειωμένη πρόσληψης λίπους.

Μείωση της καούρας: Μια πιλοτική μελέτη διάρκειας δύο εβδομάδων σε άτομα με συχνές καούρες διαπίστωσε ότι η τριγωνέλλα μείωσε το αίσθημα καύσου.

Εάν θέλετε ανεβασμένη λίμπιντο, τότε η τριγωνέλλα δε θα πρέπει να λείπει από την καθημερινότητά σας.

4/ Σε τι είναι εθισμένες οι γυναίκες; 

Έρευνα που διεξήχθη έδειξε πως το 90% των γυναικών είναι εθισμένες στο κινητό τους και αυτό καταστρέφει την αυτοπεποίθησή τους, ένα φαινόμενο πολύ σύνηθες και στους εφήβους που νιώθουν την πίεση των social media.

Γυναίκες άνω των 30 και 40 τσεκάρουν το κινητό τους κάθε λίγα λεπτά και παραδέχονται ότι όσα βλέπουν στο διαδίκτυο και στα σόσιαλ τις κάνουν να αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους. Πολλές αγχώνονται πως αυτά που ποστάρουν δεν είναι αρκετά καλά και μισές τουλάχιστον θεωρούν πως οι κοντινοί τους άνθρωποι έχουν καλύτερη ζωή από τις ίδιες.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο το 2022

 

 

Δείτε την εκπομπή Breakfast@star 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top