Τι φανερώνει για την ερωτική σου ζωή ο τρόπος που κοιμάσαι

Εσύ πώς νιώθεις άνετα να κοιμάσαι;

ύπνος

Το πώς σου αρέσει να κοιμάσαι μπορεί να αποκαλύψει τις κρυφές σου επιθυμίες, την ερωτική σου συμπεριφορά, αλλά και το ιδανικό σου ταίρι. Βρες πιο κάτω ποια είναι η αγαπημένη σου στάση και δες τι φανερώνει για εσένα.

1. Εμβρυακή στάση

Εάν κοιμάσαι σε εμβρυακή στάση, δηλαδή κουλουριασμένη σαν μωρό στη μήτρα, υποδηλώνει ότι γενικά είσαι ένα ισορροπημένο άτομο.

Διαθέτεις έναν χαρακτήρα απίστευτα τρυφερό και γλυκό. Είσαι, μεν, μια πολύ δυναμική γυναίκα και μπορείς να έχεις το κουμάντο στο σπίτι, αλλά επίσης είσαι ζεστή και ευαίσθητη. Τείνεις να είσαι ντροπαλή και δεν εμπιστεύεσαι τους άλλους εύκολα, γι' αυτό προτιμάς άνδρες οι οποίοι είναι εξίσου ευαίσθητοι, στοργικοί και περιποιητικοί.

2. Ανάσκελα

Εάν κοιμάσαι ανάσκελα, με τα χέρια κάτω, δίπλα στα πλευρά σου και το κεφάλι σου στρέφεται προς τα αριστερά ή τα δεξιά, υποδηλώνει ότι είσαι στην «ονειροχώρα» και συνηθίζεις να οπτικοποιείς σκηνές που κάνουν την καρδιά σου να σιγοτραγουδά και τα μάτια σου να χαμογελούν με χαρά.

Είναι γεγονός ότι είσαι αθεράπευτα ρομαντική, ενώ ζεις με την ελπίδα ότι θα βρεις τον ιππότη με την ασημένια πανοπλία, αλλά σπάνια απογοητεύεσαι, ακόμη και όταν αποδεικνύεται ότι είναι κάτι λιγότερο από ό,τι ονειρευόσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαι αιωνίως αισιόδοξη και πάντα έτοιμη για τον επόμενο άντρα που θα έρθει στη ζωή σου και θα κερδίσει την καρδιά σου. Μπορεί να είσαι πρακτική και προσγειωμένη σαν άτομο αλλά θέλεις έναν εξίσου ρομαντικό σύντροφο για να μοιραστείς τη ζωή σου. Στην περίπτωση που είσαι ήδη παντρεμένη και κοιμάσαι με αυτόν τον τρόπο, υποδεικνύει ότι είσαι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό σου.

3. Πόδια και χέρια ανοιχτά

Εάν είσαι ελεύθερο πνεύμα κοιμάσαι με τα δύο πόδια και τα χέρια ανοιχτά, λες και είσαι προετοιμασμένη για ό, τι συμβεί. Επίσης, η στάση αυτή δείχνει άτομο που δεν αισθάνεται περιορισμένο, είτε από τους κανόνες της κοινωνίας είτε τους οικογενειακούς.

Τείνεις να είσαι πολύ τολμηρή και πρόθυμη να δοκιμάσεις τα πάντα. Γίνεσαι καλή φίλη, αφού είσαι γενναιόδωρη τόσο με το χρόνο, όσο και με τα χρήματά σου. Πολλοί άνδρες θα σε βρουν ακαταμάχητη, επειδή ανταποκρίνεσαι εύκολα στην αγάπη τους για τη ζωή. Είσαι προπαντός ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν δεσμεύεται εύκολα.

4. Ευθεία στο πλάι

Κοιμάσαι στο πλάι, αλλά με το σώμα σου να είναι ευθύ, το ένα χέρι διπλωμένο κάτω από το κεφάλι σου και το άλλο μπροστά σου; Αυτή είναι μια στάση εσωτερικού περιορισμού και αόρατων αλυσίδων που σε δεσμεύουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν αισθάνεσαι ελεύθερος/η και η ψυχή σου κυβερνάται από παντοδύναμους υποσυνείδητους κανόνες, οι οποίοι μπορεί να είναι πολιτιστικοί, θρησκευτικοί ή παραδοσιακοί.

Αυτή είναι μια θέση ύπνου που υποδηλώνει κάποια πολύ καθωσπρέπει απέναντι στους άλλους. Συνήθως φοβάσαι να αναλάβεις κινδύνους και δεν είσαι τολμηρή στον έρωτα. Χρειάζεσαι λοιπόν έναν σύντροφο, ο οποίος θα είναι αρκετά δυνατός για να καθησυχάσει τους κρυφούς σου φόβους. Γι' αυτό το λόγο, σου είναι πιο εύκολο να ανταποκριθείς σε κάποιον με στοιχεία πατρικής φιγούρας ή που διαθέτει εξουσία. Μάλιστα, ορισμένες φορές είσαι τόσο προσκολλημένη, ώστε οι άνδρες στη ζωή σου να σε θεωρούν πάρα πολύ κτητική.

Aμφιστρεφής: Μήπως ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία;

5. Ανάσκελα με τα χέρια διπλωμένα στο κεφάλι

Εάν κοιμάσαι ανάσκελα, με τα χέρια ψηλά, δίπλα από το κεφάλι σου ή το μαξιλάρι, διαθέτεις έντονη σαγήνη. Θα μπορούσε κανείς να σε περιγράψει σαν «σειρήνα» ή ξελογιάστρα. Φλερτάρεις πολύ, προκαλείς αλλά σπάνια είσαι διαθέσιμη. Είσαι δελεαστική και σέξι και αυτό που λατρεύεις περισσότερο είναι το κυνηγητό. Θέλεις έναν άνδρα που ναι μεν θα σε προσέχει, αλλά ταυτόχρονα θα «παίζει» μαζί σου. Αν δεν το κάνει, πιθανόν να βαρεθείς και να ψάξεις για άλλον, πιο συναρπαστικό. Εάν κάποιος σε θεωρήσει ως δεδομένη, μάλλον θα μείνει «μπουκάλα».

6. Πλάγια θέση με τα χέρια ενωμένα στη μια πλευρά

Εάν κοιμάσαι σε πλάγια θέση με τα δύο χέρια σου να ακουμπούν ελαφρά στην μια πλευρά και το κεφάλι σου να ακουμπά απαλά πάνω στο μαξιλάρι, δείχνει ότι διαθέτεις μια πιο ναρκισσιστική προσωπικότητα.

Είσαι πολύ κοινωνική και κατ' επέκταση πολύ δημοφιλής. Ωστόσο, τείνεις να εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα, πέφτοντας συχνά στον λάθος άνθρωπο που μάλλον σ' εκμεταλλεύεται. Είναι γεγονός ότι προτιμάς να συνοδεύεσαι από όμορφους άνδρες, καθώς το «φαίνεσθαι» είναι σημαντικό για εσένα.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top