Ποιες συνήθειες έχουν οι ευτυχισμένες μαμάδες

Μήπως να τις υιοθετήσεις και εσύ;

συνήθειες ευτυχισμένων μαμάδων

Ζεις την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου, αφού στην αγκαλιά σου κρατάς το πιο σπουδαίο δώρο που θα μπορούσες να ζητήσεις, το μωράκι σου!

Σε αυτή τη φάση ζωής, δημιουργείς νέες συνήθειες, που δεν είχες πριν αποκτήσεις τον τίτλο της «μαμάς» και σε κάνουν ευτυχισμένη. Ποιες είναι αυτές; 

Tέσσερις τρόποι που βοηθούν το παιδί σου να αναπτύξει την ομιλία του

Ζητούν βοήθεια 

Το να είσαι νέα μαμά είναι κάτι που σε γεμίζει με απορίες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Οι νέες μαμάδες, που είναι ευτυχισμένες, δεν ντρέπονται. Δεν έχουν αναστολές να ρωτήσουν τη μαμά, τη γιαγιά ή φίλες τους, οι οποίες έχουν, ήδη, γίνει μαμάδες. Αντιθέτως, έχουν το θάρρος να ζητήσουν συμβουλές, τις οποίες δεν ακυρώνουν στο λεπτό, αλλά επεξεργάζονται και αν κρίνουν ότι τους ταιριάζουν, τις εντάσσουν στη ρουτίνα τους και τις εφαρμόζουν.

Δε τις ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων

Τι λέει ο ένας και ο άλλος. Τι σχολιάζει, πόσο συχνά ασχολείται με τη ζωή τους. Εξάλλου, εσύ γέννησες το παιδί και η εσωτερική σου φωνή γνωρίζει πολύ καλά τι είναι σωστό και τι λάθος.

Δε χάνουν ευκαιρία να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους

Κάθε άγγιγμα τους ακουμπάει τη ψυχή του παιδιού και τη γεμίζει με τρυφεράδα.

Λένε οκ σε (μερικές) αταξίες

Στο πίσω μέρος του μυαλού τους, γνωρίζουν, όμως, ότι κανένα παιδάκι δεν είναι τέλειο. Και αν με ρωτάς, νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας τους. Γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η αταξία είναι μέσα στην καθημερινότητα των μικρών μας φίλων και πως ό,τι δεν μπορείς να αποφύγεις πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι.

Κάνουν τη βόλτα τους και καθαρίζουν το μυαλό τους

Μόνες τους ή με το σύζυγο. Ο φρέσκος αέρας, ο ήλιος και η επαφή με το “πράσινο” σου δίνουν οξυγόνο. Αποσυμφορίζεται το μυαλό σου. Παίρνεις την ανάσα που χρειάζεσαι τόσο πολύ.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top