4 tips που θα σε δέσουν πιο πολύ με το μωρό σου

Και ποια μαμά δεν το θέλει αυτό;

Μαμά και μωρό

Είσαι νέα μαμά και το μωράκι σου είναι ότι πιο πολύτιμο έχεις! Θα δεις ότι μέρα με τη μέρα, η σχέση σας θα γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Αν θες να δυναμώσεις κι άλλο αυτή τη σύνδεση, σου βρήκαμε 4 τρόπους που θα σε βοηθήσουν:

Tips για να αυξήσεις τις feel good oρμόνες σου!


Η καρδούλα

Λίγο μετά το τάισμα με μπιμπερό ή πριν τον βραδινό ύπνο, μία από τις πιο τρυφερές κινήσεις που μπορείς να κάνεις είναι να ακούσεις την καρδούλα του να χτυπά. Κάθε χτύπος σού θυμίζει ότι αυτό το μικρό πλασματάκι μεγάλωνε για εννέα μήνες μαζί σου, μέχρι να βγει από το σώμα σου, για να έρθει στον κόσμο αυτό. Κάθε χτύπος είναι μία ακόμη εξαιρετική ευκαιρία να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να δυναμώσετε την μεταξύ σας σχέση.

O σύντροφός σου είναι «μία κρύο και μία ζέστη»; Πώς να αντιδράσεις


Θηλασμός (αν θέλεις)

Η κλασική μέθοδος! Το ξέρεις. Αν είσαι από τις μανούλες που συνειδητά επιλέγουν να ακολουθήσουν το δρόμο του θηλασμού, τότε το δέσιμο που θα αναπτύξεις με το μωρό σου θα είναι μοναδικό. Το σώμα του ακουμπάει το δικό σου και εσύ του παρέχεις το πιο σημαντικό εφόδιο για την ανάπτυξη του: το γάλα του, το οποίο παράγει ο δικός σου οργανισμός.

Αστείες γκριμάτσες

Στην αρχή, θα σε κοιτάξει λίγο περίεργα, γιατί δεν θα καταλάβει, αν το μαλώνεις ή απλά του γελάς. Μετά τις πρώτες, όμως, φορές, το μικρό σου θα περιμένει την αστεία αντίδραση του σε κάθε του μικρό λαθάκι. Υπέροχο δέσιμο. Και με έναν αρκετά αστείο τρόπο, δεν πιστεύεις ε;

Έχετε αρκουδάκια;

Τα μικρά εκείνα αρκουδάκια που είναι οι καλύτεροι του φίλοι. Που αγαπάει να αγκαλιάζει με τις ώρες. Τώρα, λοιπόν, που θα έχεις περισσότερο χρόνο, μην παραλείψεις το παιχνίδι με το μωρό και τα λούτρινα του.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top