Ξέρεις το ζώδιό του; Δες πώς μπορείς να τον κρατήσεις για πάντα

Τώρα μπορείς να βρεις το «κουμπί» του

ζώδια/ σύντροφος

Το ζώδιο του/της συντρόφου σου θα μπορούσε να σου πει τους πιθανούς λόγους που η ερωτική σου ζωή σταμάτησε να είναι ικανοποιητική ή ενθουσιώδης. Διάβασε λοιπόν ανάλογα με το ζώδιο του τι να κάνεις για να μην σε βαρεθεί, ούτε εσένα, ούτε τη σχέση σας:

Oι ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 31/05/2021 –06/06/2021

Κριός 

Το πάθος του ανάβει γρήγορα και είναι συνήθως βιαστικός να το ζήσει στο έπακρο. Εφόσον τελειώσει ο ενθουσιασμός της κατάκτησης και της φρεσκάδας του καινούργιου κι εσύ σταματήσεις να μοιράζεσαι μαζί του τον αυθορμητισμό και την αίσθηση της περιπέτειας, ο Κριός θα βαρεθεί σίγουρα. Κάθε μέρα μαζί με τον Κριό, πρέπει να είναι η πρώτη μέρα!

Ταύρος

Για δύο λόγους μπορεί να σε βαρεθεί ο Ταύρος: είτε επειδή νιώθει ότι δεν εκτιμάς τις πράξεις του, είτε επειδή είσαι αναξιόπιστος/η. Είναι ζώδιο που επικεντρώνεται στην αίσθηση της ασφάλειας και αν δεν του την προσφέρεις, θα… απενεργοποιηθεί συναισθηματικά.

Tέσσερα ζευγάρια ζωδίων που ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος


Δίδυμοι 

Ο Δίδυμος Θέλει κάποιον/α που θα τον προκαλεί πνευματικά, με εκπλήξεις και νέες εμπνεύσεις. Διαφορετικά, μπορεί να νιώσει απογοητευμένος και να αρχίσει να ψάχνει κάποιον άλλον/η που θα εκτιμήσει τη ζωντάνια του και θα «ταΐσει» την περιέργεια του μυαλού του.

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος βασίζεται κυρίως στο συναίσθημα, οπότε είναι θεμελιώδες το να σε εμπιστεύεται και να μπορεί σου «ανοιχτεί». Εάν τελικά δεν μπορέσει να σε εμπιστευτεί, αργά και σταθερά θα απομακρυνθεί από κοντά σου, σταματώντας να προσπαθεί για την βελτίωση της σχέσης σας.

Λέων

Ο Λέων έχει μεγάλη καρδιά και παίρνει τις δεσμεύσεις του πολύ σοβαρά. Αν όμως η σχέση σας σταματήσει να του προσφέρει ικανοποίηση ή δεν παίρνει αυτά που επιθυμεί, έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα τη ζωή του.

Παρθένος 

Δεν περιμένει από τον/την σύντροφό του να είναι τέλειος, αλλά θέλει να τον βλέπει να προσπαθεί να γίνει τέλειος! Το να παραιτείσαι ή να μένεις στάσιμος/η είναι μεγάλη απογοήτευση για τον/την Παρθένο, αφού θα απογοητευθεί και σιγά-σιγά θα βαρεθεί εντελώς μέσα στη σχέση.

Ζυγός 

Ο Ζυγός θέλει αρμονία, επικοινωνία, συνεννόηση και ισορροπία στη ζωή του. Εάν βρεθεί σε μια σχέση γεμάτη δράματα και αντιπαραθέσεις, απογοητεύεται και κουράζεται, οπότε πολύ γρήγορα θα αναζητήσει την… πλησιέστερη έξοδο.

Σκορπιός

Σε αντίθεση με τον Ζυγό, ο Σκορπιός χρειάζεται το δράμα μέσα στη σχέση του. Αν δεν υπάρχει πάθος και φουλ συναίσθημα εκ μέρους σου, θα το εκλάβει ως έλλειψη ενδιαφέροντος. Νιώθοντας πληγωμένος και απογοητευμένος, θα αρχίσει να αναζητά κάποιον/α πιο θα του προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις από εσένα.

Τοξότης 

Ο Τοξότης θέλει να αναπτύσσεται, να κοιτάει μπροστά και να βιώνει διαρκώς νέες εμπειρίες. Θα τρομοκρατηθεί εντελώς στην περίπτωση που νιώσει ότι έχει κολλήσει σε μια σχέση που εμποδίζει την ανάπτυξη και την επέκτασή του στον απέραντο κόσμο που απλώνεται μπροστά του. Είναι σαν να έχει πραγματοποιηθεί ο χειρότερος φόβος του.

Αιγόκερως 

Ο Αιγόκερως χαρακτηρίζεται από την φιλοδοξία και το πάθος του να αναρριχηθεί. Θέλει όμως κι εσύ να του μοιάζεις. Αν είσαι το άτομο που προσκολλάται στον καναπέ και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε η πλήξη και η απογοήτευση θα πάρει το πάνω χέρι και η σχέση θα οδεύσει με βεβαιότητα προς την απέραντη… βαρεμάρα.

Υδροχόος 

Ο Υδροχόος χρειάζεται περισσότερο μια διανοητική διέγερση στη σχέση του, παρά ένα συναισθηματικό δέσιμο. Αυτό θα έρθει αργότερα. Ανεξάρτητα από τη σωματική έλξη που νιώθει για σένα, αν είσαι άτομο που κοιτάς την επιφάνεια των πραγμάτων και δεν εμβαθύνεις διανοητικά, δεν θα μπορέσει να συνδεθεί μαζί σου σε βάθος χρόνου.

Ιχθύες 

Ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος και χρειάζεται ρομαντισμό στις σχέσεις του, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αγνοεί την σκληρή πραγματικότητα. Αν η καθημερινότητα εισβάλει στην ερωτική σας ζωή και χαθεί η μαγεία, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναζητήσει κάποιον/α άλλον/η που θα ζωντανέψει τη φλόγα της φαντασίας του!

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top