Ανάδρομος Κρόνος 2021: Οι κρίσιμες ημερομηνίες για κάθε ζώδιο

Τι συμβαίνει με τους καρμικούς έρωτες και τις επιστροφές

καρμικοί έρωτες

Ο Κρόνος στο ταξίδι του στον Υδροχόο γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 24/05/2021 μέχρι τις 10/10/2021. Όταν μιλάμε για τον Κρόνο, συμβολικά αναφερόμαστε στα θέματα των βασικών δομών της ζωής μας, του χρόνου, του κάρμα και της εξουσίας. Στην εσωτερική αστρολογία η περίοδος του ανάδρομου Κρόνου είναι μια στιγμή καρμικής εξισορρόπησης. Αν στο προηγούμενο διάστημα είχαμε επιδείξει πειθαρχία, δουλεύαμε με σοβαρότητα και ευθύνη, τότε η ανάδρομη πορεία του μπορεί να φέρει και επιβραβεύσεις. Στη φάση της ανάδρομης πορείας του στον Υδροχόο που είναι το πιο απρόβλεπτο ζώδιο στον ζωδιακό, με έναν Κρόνο που αναζητά πάντα σταθερότητα, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι αποσταθεροποιητική σε παγκόσμιο επίπεδο. Καταρχάς θα δούμε μια αύξηση του φανατισμού, κυρίως σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο παγκοσμίως. Μπορεί να νιώσουμε περιορισμούς ή και εμπόδια στην πρόοδο μας. Ή ότι αυτά που θέλουμε να κάνουμε συναντούν την αντίσταση άλλων ή των συνθηκών ή των νόμων. Αυτά που γνωρίζουμε μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαφοροποιηθούν κι έτσι να υπάρχει μεγαλύτερη αβεβαιότητα.

 

Μέσα σε αυτή την τόσο εκτενή περίοδο όμως, δεν θα νιώθουμε κάθε μέρα την επιρροή αυτή έντονα. Θα υπάρχουν συγκεκριμένες υποπερίοδοι που η επιρροή του θα είναι πιο δυνατή, άρα σ’ αυτά τα χρονικά διαστήματα θα καταλαβαίνουμε τις όποιες δυσκολίες. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου δεν μοιάζει με αυτή του ανάδρομου Ερμή σε καμία περίπτωση. Την επιρροή θα τη νιώθουμε πιο έντονα όταν θα σχηματίζει κάποιες όψεις δυσαρμονικές με άλλους πλανήτες. Σημειώστε λοιπόν τις ημερομηνίες που πρέπει να έχετε κατά νου.

Οι κρίσιμες ημερομηνίες

Στις 14/06/2021 προς 15/06/2021 θα σχηματίσει το δεύτερο τετράγωνο με τον Ουρανό. Συνολικά οι δύο πλανήτες θα είναι σε όψη τετραγώνου 3 φορές μέσα στο 2021. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συναντιούνται. Η πρώτη ήταν τον Φεβρουάριο. Και θα υπάρξει και μια τρίτη τον Δεκέμβριο. Καθώς ο Κρόνος και ο Ουρανός είναι αργοί πλανήτες, την επιρροή του τετραγώνου θα τη νιώθουμε πιο έντονα όταν ένας άλλος πλανήτης θα περνά πάνω από αυτή την όψη και θα την ενεργοποιεί. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν περάσει ας πούμε η Σελήνη και θα βρίσκεται σε σταθερά ζώδια (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο). Σε αυτές τις ημέρες μπορεί να συμβαίνουν διάφορα γεγονότα, μπορεί να νιώθουμε μεγαλύτερη ευαισθησία, να προκύπτουν περιορισμοί, έξοδα κλπ. Στο τέλος Ιουνίου στις 30/06/2021 και την 01/07/2021 η όψη θα ενεργοποιηθεί όταν ο Άρης έρχεται σε αντίθεση από τον Λέοντα με τον Κρόνο, καθώς μπορεί να δημιουργούνται εμπόδια στη δράση μας και συνυπολογίζοντας και το τετράγωνο με τον Ουρανό στις 04/07/2021 και κάποια απρόσμενα γεγονότα. Στις 06/07/2021 η αντίθεση με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στις σχέσεις. Σχέσεις που μπορεί να τελειώσουν σε αυτή τη φάση, μπορεί να έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους στη ζωή μας και να πρέπει να ελευθερωθούμε από αυτές. Στην 01/08/2021 και 02/08/2021 οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο επίσης δείχνουν προβλήματα ή εμπόδια στις μετακινήσεις και στην εξέλιξη των καταστάσεων.

Καρμικοί έρωτες – καρμικές επιστροφές

Δεν σχηματίζει όμως μόνο αρνητικές όψεις ο Κρόνος στην ανάδρομη πορεία του. Στις 22/08/2021 και 23/08/2021 θα έχουμε ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του αέρα ανάμεσα στον Κρόνο, τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) και την Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Ζυγό. Εξαιρετικό διάστημα για τις σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο, για επισημοποιήσεις, αλλά και για θετικές συνεργασίες. Ακόμη, είναι πιθανό να έχουμε επιστροφές ατόμων από το ερωτικό μας παρελθόν που μας συνέδεε μια καρμική σχέση. Ή μπορεί να μπουν νέα άτομα με καρμική υπόσταση στη ζωή μας. Φυσικά κάθε ζώδιο θα έχει μια τελείως διαφορετική εμπειρία της ανάδρομης πορείας του και κάποιοι μπορεί κιόλας να επωφεληθούν από αυτή. Για παράδειγμα, οι Υδροχόοι, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν θετικότερες προοπτικές, φυσικά αναλαμβάνοντας πάντα τις ευθύνες τους και αποδεχόμενοι τις όποιες αλλαγές μπορεί να προκύψουν. Οι Κριοί, οι Παρθένοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες θα έχουν μεν αρκετές προκλήσεις, αλλά με λίγη πειθαρχία και αρκετή δουλειά θα καταφέρουν να τις δαμάσουν. Οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες θα νιώσουν ίσως πιο έντονα την ενέργεια του ανάδρομου Κρόνου, γι’ αυτό χρειάζεται να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο, να μην εκτίθεστε σε κινδύνους.

Διαβάστε πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top