Oι έξι τύποι που συναντάς στα μπαρ και θες να πιεις κούπα το ποτό σου

Μερικοί δε μας έλειψαν καθόλου

τύποι που συναντάμε στα μπαρ

Έχουμε επιστρέψει σε μία κανονικότητα. Εντάξει, δεν είναι αυτό που περιμέναμε, αλλά ως γνωστών, κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Τα μπαρ άνοιξαν, ο κόσμος βγαίνει για ποτό και γενικότερα επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας. Αν είχαμε και μουσική, βέβαια, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Θα γίνει και αυτό, μην ανησυχείτε.

Πέντε πράγματα που δείχνουν πως αγαπάς τον εαυτό σου

Για να βρούμε τον ρυθμό μας, όμως, όσον αφορά τις εξόδους μας και την κατανάλωση ποτού, θα περάσει λίγος καιρός. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τύποι στα μπαρ που θα μας βοηθήσουν να εγκλιματιστούμε γρήγορα και να αναφωνήσουμε όλα χαρά «σαν να μην πέρασε μια μέρα» τη στιγμή που θα παραγγείλουμε το πρώτο μας ποτό. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να θυμηθούμε τα άτομα που συναντάμε στα μπαρ και που μας έλειψαν όλους αυτούς τους μήνες. Μπορεί και να μην μας έλειψαν, δεν ξέρουμε.

Πώς θα καταλάβεις αν σε θέλει με βάση το ζώδιό του!

Ο θαμώνας

Αυτός ο τύπος κάθεται συνήθως σε σκαμπό, στη γωνία του μπάρας και το χαμηλό του ποτήρι είναι πάντα άδειο. Για κάποιο ανεξήγητο ρόλο, ζητάει κάθε μισή ώρα νερό ενώ δεν πηγαίνει ποτέ στην τουαλέτα γιατί τρέμει στην ιδέα ότι θα του πάρουν τη θέση. Πηγαίνει στο μπαρ γύρω στις 10 και φεύγει στο κλείσιμο. Δεν μιλάει σε κανέναν. Κοιτάζει τον κόσμο και αφουγκράζεται. Ναι, η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει creepy.

Διαβάστε τους υπόλοιπους πέντε τύπους που συναντάμε στα μπαρ και δε μας έλειψαν καθόλου 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top