Αισθάνεσαι πως ζεις για να δουλεύεις; Πώς να το αλλάξεις

Μην αφήνεις πίσω τη ζωή σου επειδή έχεις υποχρεώσεις

δουλειά- εργαζόμενη γυναίκα

Το τελευταίο διάστημα έχεις «χαθεί» μέσα σε υποχρεώσεις, έξοδα, δουλειά και νιώθεις ότι κουράζεσαι και κυρίως ότι έχεις χάσει τον εαυτό σου ή έχεις αφήσει πίσω τα δικά σου θέλω;

Ήρθε η ώρα να το αλλάξεις και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε:

Τι ψάχνει κάθε ζώδιο στον έρωτα και πώς θα το κατακτήσετε

Μη μπλέκεις τη δουλειά με την ξεκούραση

Απόφυγε όσο γίνεται να φέρνεις τη δουλειά σου στο σπίτι και απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν κοιμηθείς, απλώνοντας μια μάσκα ομορφιάς ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. 

Δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα σου; Πώς να το αντιμετωπίσεις

Μη σπαταλάς ενέργεια σε όσα δεν έχεις

Γνωστό ως FOMO (Fear Of Missing Out), το σύνδρομο αυτό υπαγορεύει να φοβάσαι διαρκώς ότι χάνεις κάποιο σημαντικό γεγονός και να ζηλεύεις ενδόμυχα όταν δεν συμμετέχεις σε δραστηριότητες. Τα social media ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για το FOMO, γι΄ αυτό προσπάθησε να εκλογικεύεις τη χρήση τους. εστιάζοντας σε όσα επιδιώκεις από τη δική σου ζωή και πορεία χωρίς να σπαταλάς την ενέργειά σου σε όσα θεωρείς ότι δεν μπορείς να πετύχεις.

Κάνε χώρο για το παιδί μέσα σου

Επίτρεψε στον εαυτό σου να ανακτήσει την αυθόρμητη χαρά και τις συγκινήσεις ενός παιδιού. Συνηθίζουμε να κρατάμε μέσα μας το θυμό και το άγχος μας και να μην ξεσπάμε. Κοιμήσου, βρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και άφησε τα συναισθήματά σου να απελευθερωθούν. Κλάψε- βοηθάει πάντα. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top