Mήπως η σχέση σας έχει τελειώσει αλλά δε το βλέπετε;

Είναι επώδυνο να το αποφασίσεις αλλά μερικές φορές είναι ο μόνος δρόμος

σχέση- τέλος σχέσης

Αναμφίβολα η σκέψη του χωρισμού είναι αρκετά επώδυνη, όμως η σκέψη να είσαι σε σχέση με κάποιον που δεν σε ελκύει πλέον, σου κάνει επώδυνη την ίδια την πραγματικότητα. Ο φόβος της μοναξιάς καθώς και η ρουτίνα που έχεις μαζί του είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που σε εμποδίζουν να δεις καθαρά πως μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τους δύο σας, όσο και αν αρνείστε να το αποδεχτείτε.

Οκτώ πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην κούνια του μωρού σου

Από μικροπράγματα της καθημερινότητας όπως το να επιλέγεις να περνάς περισσότερο χρόνο μόνη σου ή με τις φίλες σου (χωρίς εκείνον δηλαδή), από τους ομηρικούς καβγάδες που ρίχνεται τελευταία, μέχρι την ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή σας, τα σημάδια πως μάλλον το μεταξύ σας τέλειωσε φωνάζουν κραυγαλέα. Αν τα έχεις παρατηρήσει και εσύ, μην κάνεις το λάθος να τα προσπερνάς, γιατί η σχέση σου μόνο υγιής δεν είναι. Αν πάλι αναρωτιέσαι απλώς, ορίστε μερικές ενδείξεις που μάλλον θα σε πείσουν.

Τρία πράγματα που αν τα έχεις στο μπάνιο πρέπει να τα απομακρύνεις αμέσως

Δεν αφήνεις κουβέντα να πέσει κάτω

 Σε κάθε καβγά (όπου τελευταία γίνονται και συχνότεροι), σε κάθε μικρή αφορμή που θα βρεις, θέλεις πάντα να του την πεις, να τον «κατηγορήσεις» μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν πλέον αισθήματα ανοχής και υποχώρησης πλέον, άρα ούτε και κανένα τρυφερό συναίσθημα.

Θέλεις να τον αλλάξεις

 Από ζητήματα εμφάνισης μέχρι μικρές καθημερινές συνήθειες που θέλεις να τις κόψει, του ζητάς σιγά σιγά να γίνει κάποιος άλλος. Είμαι σίγουρη πως το ξέρεις ήδη, όμως όταν αγαπάς τον άλλον τον αποδέχεσαι ακριβώς έτσι όπως είναι. Οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε εκείνον είναι η προσπάθεια να πείσεις τον εαυτό σου να μείνεις σε μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει, αφού αναζητάς κάτι καινούργιο.

Μια σχέση on-off

 Έχετε χωρίσει και επανασυνδεθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα να μην αντέχεις μαζί του αλλά και να σου φαίνεται πως δεν μπορείς και μακριά του. Κάτι τέτοιο εμφανίζεται κυρίως σε μακροχρόνιες σχέσεις, όπου η δύναμη της ρουτίνας υπερνικά κάποιες φορές τα πραγματικά αισθήματα. Μην φοβάσαι να τολμήσεις να προχωρήσεις παρακάτω ΜΟΝΗ σου.

«Γοητεύεσαι» από άλλους

Όχι απαραίτητα από κάποιον συγκεκριμένο ή αναζητάς μαζί του κάποια περιπέτεια. Ένα χαμόγελο από κάποιον συνάδελφο σου, που πριν δεν είχες προσέξει καν, ο όμορφος κύριος στο σούπερ μάρκετ που σου έφτασε την σαντιγί από το ψηλότερο ράφι και πάει λέγοντας. Σκέφτεσαι διαρκώς κάποιον που σε «γοήτευσε», χωρίς καμία περαιτέρω πρόσθεση. Στην πραγματικότητα όμως μυαλό και σώμα αντιδρά απέναντι στην πλήξη.  

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή:www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top