Μήπως είσαι ερωτευμένη με τον καλύτερό σου φίλο;

Ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο ή κάτι παραπάνω;

Φίλοι ή ζευγάρι;

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Φέτος το καλοκαίρι οι λιγοστές μέρες της άδειάς σου συνέπεσαν με εκείνες του κολλητού σου και ενώ η υπόλοιπη παρέα δεν είχε διάθεση και χρήμα για διακοπές, αποφασίσατε να πάτε κάπου οι δύο σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάτε μαζί το καλοκαίρι, αφού γνωρίζεστε τόσα χρόνια, έχετε κοινά γούστα και επικοινωνείτε τέλεια, με μια μικρή διαφορά όμως φέτος: είστε και οι δύο singles.

Τι είναι οι κυκλικές σχέσεις; Μήπως έχεις βιώσει παρόμοια κατάσταση;

Στο σημείο αυτό, να διευκρινίσουμε πως το αν υπάρχει φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός και συνήθως οι εμπειρίες είναι αυτές που δίνουν την απάντηση. Και αφού οι μέρες στο νησί κύλησαν σχεδόν ομαλά μεταξύ σας, επιστρέφοντας στην καθημερινότητα, το μυαλό σου για κάποιον ανεξήγητο λόγο, έχει μείνει κολλημένο σε εκείνες τις μέρες που περάσατε μαζί. Χωρίς καν να το έχεις καταλάβει, μία ερωτική έλξη για εκείνον αρχίζει να δημιουργείται. Μήπως, τελικά, το καλοκαιρινό σου ειδύλλιο είναι ο καλύτερός σου φίλος; Να μερικά σημάδια που επιβεβαιώνουν την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνεις. 

Αρχίζει να σου λείπει. Είναι φυσιολογικό να μας λείπουν οι φίλοι μας, όταν έχουμε να τους δούμε αρκετό καρό. Τώρα, όμως, εσύ πιάνεις τον εαυτό σου να σου λείπει και να τον σκέφτεσαι συχνά μέσα στη μέρα, ακόμη και αν έχετε να βρεθείτε το πολύ 1-2 μέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό; Του μιλάς για τα πάντα. Ναι και πριν το έκανες, με τη διαφορά τώρα ότι θέλεις να μαθαίνει πάντα πρώτος όλα τα καλά ή άσχημα νέα που έχεις από την καθημερινότητά σου.

Κρατάμε μακριά από τη ζωή μας τους αρνητικούς ανθρώπους!

Η ζήλια κάνει την εμφάνισή της. Και δεν εννοώ τη ζήλια που κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει μεταξύ των φίλων, αλλά για τη ζήλια που αισθάνθηκες μόλις σου είπε για εκείνη την κοπέλα από το γραφείο του που τον φλερτάρει. Μήπως να ήσουν εσύ στη θέση της καλύτερα; Έχεις φανταστεί να είστε μαζί. Μην το αρνηθείς, έστω και φευγαλέα σου πέρασε από το μυαλό πόσο ωραία θα ήταν να είστε μαζί, αφού έχετε πολύ καλή χημεία και επικοινωνείτε τόσο καλά σε σημείο να σε καταλαβαίνει απόλυτα. Και ποια δε θα το ήθελε αυτό από τον σύντροφό της!

Νιώθεις ασφάλεια μαζί του. Η φροντίδα και αγάπη που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων που νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Όμως μήπως τον τελευταίο καιρό, νιώθεις «τυφλή» εμπιστοσύνη σε εκείνον και προστατευτικά αισθήματα όπως, όσο τον έχεις δίπλα σου δεν θα σου συμβεί κανένα κακό;

Υ.Γ. Αν υπάρχει ανταπόκριση και από εκείνον μην διστάσεις να το δοκιμάσεις, σκεπτόμενη πως θα χαλάσεις μια φιλία τόσων χρόνων, γιατί ίσως τελικά να έχεις βρει το ιδανικό ταίρι!

Πηγή: AllYou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top