Τι είναι οι κυκλικές σχέσεις; Μήπως έχεις βιώσει παρόμοια κατάσταση;

Είναι πιο συχνό φαινόμενο από όσο νομίζεις

κυκλικές σχέσεις

Xώρισες, για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχει σημασία. Μείνατε χώρια για ένα διάστημα και μετά είπατε να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση. Αν το σκηνικό είναι γνώριμο, τότε ναι, έχεις βρεθεί σε μια κυκλική σχέση.

Πέντε ζώδια που δεν αντέχουν την ερωτική απόρριψη

Kαι όμως, οι κυκλικές σχέσεις, είναι πιο συνηθισμένες απ' ο,τι ενδεχομένως νομίζεις. Πρόσφατα δεδομένα που ελήφθησαν από μια έρευνα σε 600 ζευγάρια, υποδηλώνουν ότι περίπου το ένα τρίτο των σχέσεων διαλύθηκαν και ενώθηκαν ξανά.

Γιατί όμως πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν επανειλημμένα στην ίδια σχέση, παρόλο που φαίνεται ότι δεν λειτουργεί;  Γιατί πιστεύουν ότι «αυτή τη φορά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. 

Πρωινό ξύπνημα: Ναι, μπορεί να γίνει ευχάριστο!

Τα συναισθήματα αγάπης, νοσταλγίας και ανησυχίας για έναν πρώην σύντροφο, ακόμη υπάρχουν, οπότε ξεχνάς τα όποια προβλήματα οδήγησαν στον χωρισμό και λες να κάνεις ακόμη μια προσπάθεια.

Ένα άλλο κίνητρο που οδηγεί σε μια κυκλική σχέση είναι το αίσθημα της μοναξιάς. Ο άνθρωπος από φόβο μην μείνει μόνος, προτιμά να επαναλέθει σε μια σχέση που δεν τον ικανοποιεί πλήρως. Εύλογα αναρωτιέσαι, αν κάποιος φοβάται να μην μείνει μόνος, τότε γιατί δεν κάνει μια νέα σχέση και προτιμά να επιστρέψει στην παλιά; Γιατί πολύ απλά το αίσθημα της οικειότητας δεν είναι καθόλου αμηλετέο. Άλλωστε, όταν περάσει ένα χρονικό διάστημα, η μνήμη ξεθωριάζει εύκολα, ξεχνά τα παλιά προβλήματα και τείνει να ωραιοποιεί καταστάσεις του παρελθόντος.

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top