Πρωινό ξύπνημα: Ναι, μπορεί να γίνει ευχάριστο!

Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να δεις το ξύπνημα… αλλιώς

Πρωινό ξύπνημα: Ναι, μπορεί να γίνει ευχάριστο!

Snooze, γκρίνια και αργοπορία αποτελούν μέρος της πρωινής σου ρουτίνας; Δεν είσαι μόνη! Επειδή όμως δεν έχουμε το προνόμιο να δουλεύουμε μετά τις 12 το μεσημέρι, υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να ξυπνάμε πιο ευχάριστα.

Βάλε μουσική

Φτιάξε τη δική σου πρωινή λίστα με τα τραγούδια που σου φτιάχνουν το κέφι. Από κλασική μέχρι acoustic ή πιο δυνατά κομμάτια, η μουσική θα σε ξυπνήσει και θα σε χαλαρώσει πριν ξεκινήσεις μία απαιτητική ημέρα.

Πλύνε το πρόσωπό σου με κρύο νερό

Το παγωμένο νερό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για το πρωί, αλλά βοηθάει σίγουρα να δείχνει το δέρμα σου πιο φρέσκο και καθαρό και μειώνει το πρήξιμο. Ο καλύτερος τρόπος για να δεχτείς τα οφέλη του κρύου νερού είναι να ξεκινήσεις με χλιαρό και να συνεχίσεις με πιο παγωμένο.

Ξύπνα σταδιακά

Μην πετάγεσαι από το κρεβάτι αμέσως μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι. Δώσε στο σώμα σου τον χρόνο που χρειάζεται για να ξυπνήσει, κάνοντας μερικές διατάσεις ή χαζεύοντας στα social media.

Φτιάξε ένα τέλειο πρωινό

Έχουμε συνδυάσει το πλούσιο πρωινό με την Κυριακή. Ωστόσο, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και είναι αυτό που θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι. Κάνε την προετοιμασία από το προηγούμενη βράδυ ώστε να απολαμβάνεις κάθε μέρα ένα ολοκληρωμένο πρωινό. Από μία ομελέτα και έναν φρέσκο χυμό μέχρι τα αγαπημένα σου δημητριακά ή ένα μπολ γιαούρτι με φρέσκα φρούτα, οι έχεις πολλές και εύκολες επιλογές.

 

Πηγη: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top