Mήπως να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, υιοθετώντας έναν σκύλο;

Απαραίτητη προϋπόθεση, να το επιθυμείτε πολύ και οι δύο

Ζευγάρι και σκύλος

H συγκατοίκηση βαίνει καλώς και εσύ αισθάνεσαι έτοιμη να δεσμευτείς περισσότερο. Ποιος μίλησε για γάμο; Αυτό που εννοείς είναι, ότι ήρθε ο καιρός να αποκτήσετε έναν χαριτωμένο τετράποδο φίλο, που θα γίνει μέλος της οικογένειάς σας!

Πόσο έτοιμοι είστε να ζήσετε με έναν σκύλο;

Κατ' αρχήν, εάν αισθάνεσαι αυτή την επιθυμία, πρέπει να τη μοιραστείς με τον σύντροφό σου για να βεβαιωθείς ότι είστε στην ίδια σελίδα. Εάν ο σύντροφός σου είναι διστακτικός (δε χρειάζεται να τον κατακρίνεις), και δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με τη φροντίδα του σκύλου, τότε λυπούμαστε που θα στο χαλάσουμε, αλλά καλύτερα να αφήσεις στην άκρη το συγκεκριμένο εγχείρημα. Μην κάνεις το λάθος να το πάρεις όλο επάνω σου, γιατί εγγυημένα ο τετράποδός σου φίλος θα γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης στο μέλλον. 

Σκύλος & Άνθρωπος: Μία αμφίδρομη σχέση αγάπης και αφοσίωσης

Ωστόσο, εάν ο αγαπημένος σου αγκαλιάζει με ενθουσιασμό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, προτού αρχίσετε τις επισκέψεις σε καταφύγια προκειμένου να βρείτε τον σκύλο σας, καλά θα κάνετε θα θέσετε κάποιες βάσεις. Διότι το να έχεις ένα σκύλο, είναι σαν να έχεις ένα παιδί. Μπορεί σε αυτό το «παιδί» να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότε θα μιλήσει ή θα περπατήσει ή το σχολικό του μέλλον, αλλά είναι πολλά αυτά που θα χρειαστεί να του μάθετε. 

Τρέχουμε και αθλούμαστε παρέα με τον σκύλο μας

Οπότε, εκτός από ζευγάρι, θα είστε συνεργάτες στο μεγάλωμα και τη φροντίδα αυτού του ζώου, γι΄αυτό θα ήταν καλά να βάλετε από την αρχή σας τα χαρτιά σας κάτω. Από το καθημερινό πρόγραμμα πώς θα τον ταϊζετε, τις βόλτες του, έαν υπάρχουν σημεία μέσα στο σπίτι που δε θέλετε ο σκύλος σας να βρίσκεται, όπως το υπνοδώματιό σας, τα πάντα. Επίσης, αν δεν έχετε κοινό πορτοφόλι ως ζευγάρι, ασχέτως εάν μένετε μαζί, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποιος θα επωμίζεται τα έξοδα και πώς θα τα μοιράζετε μεταξύ σας.

Όλα αυτά, θα σας αποτρέψουν από καβγάδες και παρεξηγήσεις στο μέλλον, και θα κάνουν τη συγκατοίκηση με το κατοίκιδιό σας, πιο όμορφη. 

Πηγή: MyLife

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top