Mήπως εσύ δημιουργείς πρόβλημα στη σχέση σου;

Δε φταίνε πάντα οι τρίτοι

ζευγάρι

Tο βλέπεις, το νιώθεις. Κάτι πάει χ στη σχέση σου. Μήπως όμως το πρόβλημα δεν είναι ο σύντροφός σου, αλλά εσύ;

Νέα εποχή… μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις επάγγελμα;

Δε συζητάς 

Υπάρχει επικοινωνία στη σχέση σας; Όταν ο άνθρωπος σου έχει την ανάγκη να συζητήσει μαζί σου ένα θέμα που τον απασχολεί, εσύ τον ακούς πραγματικά ή κάνεις πως τον ακούς; Αν οι συζητήσεις σας, καταλήγουν πάντα με μαθηματική ακρίβεια σε καυγά, πρέπει να εξετάσεις τι φταίει και οδηγείστε κάθε φορά στο ίδιο σημείο. Πιο σημαντικό όμως, είναι να εξετάσεις ποιο είναι το δικό σου μερίδιο ευθύνης και να το αναλάβεις, αν θες να δώσεις μια πραγματική ευκαιρία σε αυτή τη σχέση. 

Προσπαθείς να τον αλλάξεις 

Τον αγάπησες με τα ελαττωματά του και τώρα σε ενοχλούν, και θες να γίνει κάποιος άλλος. Τότε, γιατί είσαι μαζί του; Οι άνθρωποι ναι, πρέπει να βελτιώνουν τα ελαττώματά τους, αλλά μόνο επειδή το θέλουν οι ίδιοι και όχι επειδή τους το επιβάλλει κάποιος άλλος. Το να διορθώσει όσα σε ενοχλούν, δε θα γίνει με καυγά. Κάτσε, συζήτησε μαζί του τι σε ενοχλεί, ειδικά αν συγκατοικείτε, αλλά μην ξεχνάς, για να δουλέψει μια σχέση χρειάζεται πού και πού να βάζετε και οι δυο νερό στο κρασί σας. 

Tι ερωτήσεις να του κάνεις για να δεις αν αξίζει να συνεχίσεις μαζί του

Δεν ελέγχεις τα νεύρα σου 

Συνήθως οι άνθρωποι έχουμε την τάση να κρατάμε όσα μας απασχολούν μέσα μας και να ξεσπάμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, επειδή μαζί τους νιώθουμε άνετα. Ξέρεις όμως πως δεν είναι δίκαιο, ούτε υγιές, να φωνάζεις στον καλό σου για το καπάκι της τουαλέτας, αλλά το πραγματικό σου πρόβλημα να είναι το αφεντικό σου στο γραφείο, που σε καταπιέζει. Άρα, οφείλεις να βρεις τρόπους να διαχειριστείς τα νεύρα σου και να μην ξεσπάς σε όσους στην τελική δεν σου φταίνε σε τίποτα.

Δεν κάνετε σεξ 

Ή τουλάχιστον, όσο τακτικά θα έπρεπε, για να θεωρείται ότι έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή. Το ότι έχεις άγχος με τη δουλειά και ότι είσαι κουρασμένη, είναι κατανοητό. Μην αφήνεις όμως αυτούς τους παράγοντες να μπλοκάρουν και στο τέλος να καταστρέψουν την ερωτική σου ζωή. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top