Next Top Boyfriend! Βρες τον επόμενο ξεπερνώντας τον προηγούμενο!

Μόνο έτσι θα πας παρακάτω...

Πρώην

Ποιος σου είπε ότι μπορείς να πας παρακάτω χωρίς να έχεις ξεπεράσει τον προηγούμενο μεγάλο έρωτά σου;

Άλλωστε αν αγαπούσες πολύ τον πρώην σου δεν θα είναι εύκολο να τον ξεχάσεις και να βρεις τον επόμενο εκτός και αν είσαι τόσο πολύ «ψεύτικη» και παίζεις θέατρο, ή είσαι πολύ αναίσθητη και κλειδώνεις στην καρδιά και στο μυαλό σου αμέσως τα συναισθήματά σου.

Για να βρεις τον επόμενο πρέπει να ξεπεράσεις τον προηγούμενο φίλη μου, γιατί και ο next δεν έχει καμία όρεξη να ακούει συνέχεια γκρίνια και παράπονα για τον ex από 'δω!

Μην ξεχνάς πως και εσύ δεν θα ήθελες να είσαι αντικαταστάτρια σε μια σχέση και ούτε θα ήθελες να ανέχεσαι την κλάψα και τον πόνο του άλλου.

Και είναι λογικό αγαπημένη μου όταν χωρίζεις να πονάς, να κλαις και να ξεσπάς το αφύσικο θα ήταν να μην πονάς -εντάξει εξαρτάται και την σχέση κ.λπ- όμως σκέψου πως για να χωρίσετε σημαίνει πως δεν άξιζε, ή απλά η σχέση σας έκανε τον κύκλο της.

Ο χρόνος άλλωστε φίλη μου είναι ο καλύτερος γιατρός και για εμένα ο καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Το πένθος του χωρισμού

Όταν χωρίσεις και πριν πας παρακάτω κάνε έναν διάλογο με εσένα, δες τι θέλεις, ξεκαθάρισε μέσα σου τα συναισθήματά σου και σκέψου για μια φορά εσένα και μόνο και κανέναν άλλον.

Και αφού περάσεις τα στάδια του χωρισμού και αφού ξεπεράσεις τον αείμνηστο, τότε ναι είσαι έτοιμη να πας παρακάτω!

Αλλά όταν λέμε παρακάτω εννοούμε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς να κρατάς επαφές και φιλίες με τον πρώην, χωρίς να κρατάς τα πράγματά του και τα δώρα του, έχοντάς τον μπλοκαρισμένο από κάθε social media!

Γιατί για να πας παρακάτω και για να ξεχάσεις τον ex από δω θέλει κλάμα, θέλει κότσια και δύναμη ώστε να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις -αναλόγως πάντα την περίπτωση και τον κάθε χωρισμό.

Για αυτό να μη στεναχωριέσαι ποτέ για κάτι που τελείωσε, αλλά να χαίρεσαι για αυτό που πρόκειται να έρθει με μαγικό τρόπο εκεί που δε το περιμένεις!

Να χαμογελάς, γιατί το αξίζεις και γιατί σου πάει!!!

Συντάκτης: Τίνα Μιχαηλίδου
www.tinamichaelidou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top