6+ 1 σημάδια που δείχνουν αν θα κρατήσει η σχέση σου

Το ειδύλλιό σας θα διαρκέσει καιρό ή θα βρεθείτε εξ απροόπτου;

Ζευγάρι αγκαλιάζεται ευτυχισμένο

Είστε μαζί λίγο καιρό, όμως αισθάνεστε ότι έχετε βρει τον άνθρωπό σας; Κάνετε όνειρα για το μέλλον μαζί του και τρομάζετε και μόνο στην ιδέα να τον χάσετε; Τα παρακάτω σημάδια προδίδουν το αν και πόσο θα κρατήσει η σχέση σας για να μην «πέσετε απ’ τα σύννεφα», σε περίπτωση που το ειδύλλιό σας δεν κρατήσει, όσο θα ελπίζατε.

Έχετε φυσική επαφή; 

Έρευνα του κέντρο Berman στο Chicago, δείχνει πως τα ζευγάρια που φιλιούνται συχνά και αυθόρμητα όχι μόνο έχουν στενότερη συναισθηματική επαφή, αλλά και λιγότερο στρες.

Δεν μένετε μόνο στην εμφάνιση

Η φυσική έλξη δεν συνδέεται απαραίτητα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Με μία πρώτη ματιά, σίγουρα εντυπωσιαζόμαστε από την εξωτερική εμφάνιση του άλλου. Ωστόσο, η χημεία που θα αναπτύξει ένα ζευγάρι είναι εκείνη που μετράει περισσότερο.

Εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Georgia, τα ζευγάρια που αισθάνονται ευγνωμοσύνη ο ένας για τον άλλο και την εκφράζουν, είναι πιο πιθανό να μείνουν μαζί.

Βγαίνετε με άλλα ζευγάρια

Όταν μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με φιλικά ζευγάρια και σας συμβουλεύουν με βάση τα όσα έχοτυν περάσει οι ίδιοι, νιώθετε λιγότεροι μόνοι, ανακουφίζεστε από όποια δυσκολία και αν αντιμετωπίζετε τη συγκεκριμένη περίοδο.

Έχετε κοινά ενδιαφέροντα

Αν και το γνωστό ρητό λέει πως τα ετερώνυμα έκονται, για να αντέξει μια σχέση  είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεστε κοινές εμπειρίες με το σύντροφό σας και να ταιριάζετε.

Δεν νιώθετε αγωνία

Είναι όμορφο συναίσθημα ο άλλος να σας προκαλεί "πεταλούδες" στο στομάχι στα πρώτα ραντεβού. Όμως αν αυτό συνεχίζεται για καιρό, σημαίνει πως έχετε ανασφάλεια και αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα σε μία σχέση. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. 

Σας αρέσουν τα ίδια ποτά

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται είναι πιο πιθανό να ταιριάξετε αν πίνετε και οι δύο μπύρες ή αντίστοιχα και οι δύο κρασί. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top