Γιώργος Λιάγκας: Αλλάζει ώρα και πάνελ στην εκπομπή του -Τι είπε στο φινάλε

Η ανακοίνωση του παρουσιαστή στο φινάλε της εκπομπής του

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο φινάλε της εκπομπή του για φέτος
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Μετά το ιστορικό φινάλε του Γιώργου Παπαδάκη και της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια ξεκίνησε ο Γιώργος Λιάγκας τη δική του εκπομπή φανερά συγκινημένος.

Ο παρουσιαστής θέλησε, μάλιστα, να ανακοινώσει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή του, ενημερώνοντας αρχικά ότι η εκπομπή του από τη νέα σεζόν θα προβάλλεται στις 09.00.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις 07.00 έως τις 09.00 θα προβάλλεται μία ενημερωτική εκπομπή, ενώ θα ακολουθεί το Πρωινό.

«Θα σας πω και τα δικά μας, ό,τι αφορά και τη δική μας εκπομπή στην πορεία, στο κλείσιμο το δικό μας. Γιατί τελικά θα έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές. Θα ξεκινάμε λίγο νωρίτερα τελικά, την εκπομπή του χρόνου, αφού το πρόγραμμα διαμορφώνεται αλλιώς. Θα σας τα πω στην πορεία…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Αλλάζει ώρα και πάνελ στην εκπομπή του -Τι είπε στο φινάλε

Γιώργος Λιάγκας: Ποιοι αποχωρούν από το πάνελ της εκπομπής του «Πρωινό»

Ωστόσο, αλλαγές θα γίνουν και στο πάνελ της εκπομπής του. Η Άρια Καλύβα αποχωρεί από το Πρωινό, καθώς μετακινείται στον ΣΚΑΪ και στη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μετακινείται αρχικά στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Καλοκαίρι παρέα», ενώ τον χειμώνα, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί στη νέα ομάδα της Ελένης Τσολάκη.

Η Ελένη Βουλγαράκη, φαίνεται ότι αποχωρεί από την εκπομπή χωρίς να έχει γίνει γνωστό το επόμενο βήμα της. Και ο Βαγγέλης Περρής αποχωρεί, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας!

Στο φινάλε της εκπομπής του ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για φέτος και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέα ώρα για το Πρωινό από τη νέα σεζόν, ενώ επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη, της Ελένης Βουλγαράκη, της Άριας Καλύβα και του Βαγγέλη Περρή.

«Φτάσαμε στο τέλος μιας χρονιάς, μιας δύσκολης χρονιάς με πολλές επιτυχίες, με κάποιες άβολες στιγμές. Όλα τα είχε ο μπαξές φέτος. Εμείς κρατάμε τη γλυκιά γεύση στο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω τους τηλεθεατές και τις τηλεθεάτριες που για ακόμα μια φορά, στις ομοειδείς εκπομπές, με τη συγκεκριμένη τυπολογία στην πρωινή ζώνη οι περισσότεροι τηλεθεατές βγάλατε πρώτη αυτή την εκπομπή. Πραγματικά είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους συνεργάτες μου που βλέπατε αυτή εδώ την εκπομπή σαν πρώτη επιλογή. Στα περιβόητα εμπορικά κοινά, φέτος βγήκαμε δεύτεροι, εντάξει δεν πειράζει. Καλό είναι αυτό, να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Θέλω να συγχαρώ και όλες τις εκπομπές της πρωινής ζώνης που είναι η πιο ανταγωνιστική ζώνη που πραγματικά κρατάνε ζωντανή αυτή εδώ τη ζώνη που την αγαπώ πολύ» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η ζωή κάνει κύκλους και με τους ανθρώπους όταν συναντιόμαστε επαγγελματικά κάνουμε κάποιους κύκλους που ανοίγουν, κλείνουν, ξανά ανοίγουν. Το θέμα είναι να λες ένα καλημέρα, ένα γεια με χαμόγελο, όταν συναντάς τους ανθρώπους έξω και πιστεύω ότι το έχω καταφέρει αυτό στη ζωή μου» συμπλήρωσε αποχαιρετώντας από την εκπομπή τον Βαγγέλη Περρή, την Άρια Καλύβα, την Αφροδίτη Γραμμέλη και την Ελένη Βουλγαράκη.

«Εμείς θα ξαναγυρίσουμε αρχές Σεπτεμβρίου, νομίζω 15/9. Τελικά αφού άλλαξε το πρόγραμμα του σταθμού, αλλάζουμε ώρα και εμείς. Θα πάμε νωρίτερα. Δεν θα σας πω ακριβώς ώρα, αυτά θα τα πει ο σταθμός με επίσημη ανακοίνωση. Καλό καλοκαίρι, χαμόγελο, υγεία, ευτυχία. Καλές θάλασσες και αέρα στα πανιά μας» είπε στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top