Μία διαφορετική συνταγή για πεντανόστιμα κεφτεδάκια!

Ο Μάριος από το MasterChef μάς λέει τα μυστικά του για κυπριακούς κεφτέδες

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα κεφτεδάκια; Κανείς! Ο Μάριος Αντρέου αποκάλυψε στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη τη συνταγή για ένα από τα αγαπημένα του κυπριακά φαγητά. Ο παίκτης του MasterChef έδωσε τη συνταγή του για κυπριακούς κεφτέδες, τους οποίους μπορούμε να συνοδεύσουμε με πλιγούρι και αυθεντικό ταλατούρι Κύπρου.

Μάριος Αντρέου: Το MasterChef, το τραγούδι και η επιχείρηση στη Λεμεσό

Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινό κιμά
  • 600 γρ. πατάτα τριμμένη στον τρίφτη
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
  • Κανέλα
  • 50 γρ. φρυγανιά
  • 1 αυγό

κεφτέδες

Εκτέλεση

  • Τρίβουμε την πατάτα στον τρίφτη
  • Τη στραγγίζουμε
  • Την προσθέτουμε στον κιμά
  • Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλα
  • Αφήνουμε το μείγμα του κιμά μας στο ψυγείο για μία ώρα
  • Βγάζουμε από το ψυγείο, πλάθουμε μπαλάκια
  • Τηγανίζουμε

Συνοδεύουμε με πλιγούρι και παραδοσιακό κυπριακό ταλατούρι. Το ταλατούρι, όπως μας εξήγησε ο Μάριος είναι σαν το ελληνικό τζατζίκι αλλά χωρίς τον άνηθο. Τα υλικά για το λαχταριστό ταλατούρι είναι: γιαούρτι, σκόρδο, δυόσμος, ξύδι, αλάτι, πιπέρι.

ταλατουρι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top