Φάρμα: Αποχώρησε ο Γιάννης - Τα κλάματα και οι εντάσεις

Ο Γιάννης έχασε στη μονομαχία από τον Νίκο Κωβαίο

Η μονομαχία ανάμεσα στον Γιάννη Σταμέλο και στον Νίκο Κωβαίο ήταν συγκλονιστική στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Ο μονομάχος που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Φάρμα και να συνεχίσει την πορεία του προς τη νίκη και τα 50.000€ είναι ο Νίκος μετά από μία δύσκολη μονομαχία.

Ο Νίκος Κωβαίος κατάφερε και νίκησε τον Γιάννη και παρέμεινε στη Φάρμα

Ο Νίκος Κωβαίος κατάφερε και νίκησε τον Γιάννη και παρέμεινε στη Φάρμα

Ο Γιάννης έχασε στη μονομαχία και έτσι είναι εκείνος που αποχωρεί από τη Φάρμα. Ο ίδιος λύγισε και έβαλε τα κλάματα στο τέλος.

Ο Γιάννης ήταν ο πρώτος μονομάχος προς αποχώρηση και ο αντίπαλος που διάλεξε ήταν ο Νίκος. Ωστόσο, ακόμη και πριν να ξεκινήσει η δοκιμασία ο Γιάννης ήταν ο λιγότερο συμπαθής πάικτης σε όλους.

Ο Γιάννης πριν από τη μονομαχία μπήκε στο στόχαστρο πολλών αφού φροντίζει να υποτιμάει ανθρώπους δίχως δεύτερη σκέψη. Κάτι που και ο ίδιος παραδέχθηκε τονίζοντας ότι γενικώς δεν σέβεται κανέναν πόσο δε μάλλον όταν δεν τον σέβονται.

Φάρμα: Αποχώρησε ο Γιάννης - Τα κλάματα και οι εντάσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top