Τάκης Φύσσας: «Αστικός μύθος ότι ανέβαλα το γάμο μου για το Euro 2004»

Είκοσι χρόνια μετά, βάζει τέλος στην παραφιλολογία για τον γάμο του

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος μεταξύ άλλων συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπετόγλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά του.

Ο Πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στον Τάκη Φύσσα- 16 χρόνια από το EURO 2004

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο θρύλος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, μίλησε για τις δύο κόρες του που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, ενώ διέψευσε τον αστικό μύθο ότι άλλαξε ημερομηνία στον γάμο του, εξαιτίας του τελικού του Euro 2024.

«Είναι αστικός μύθος ότι ακύρωσα τον γάμο μου λόγω του τελικού του Euro. Παντρευτήκαμε στις 9 Ιουλίου, στις 4 Ιουλίου ήταν ο τελικός και 5 Ιουλίου γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι η Ελλάδα θα πάει μετά από πολλά χρόνια σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, οπότε ήθελα να το ευχαριστηθώ. Δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε στον τελικό. Ήρθα 5 Ιουλίου στην Ελλάδα και 9 Ιουλίου παντρευτήκαμε. Άρεσε στον κόσμο αυτός ο μύθος, για αυτό συνέχισαν να το λένε. Ήταν μια σπουδαία χρονιά για εμένα, απ’ όλες τις απόψεις», εξομολογήθηκε ο Τάκης Φύσσας.

Σε άλλο σημείο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποδεχτεί ακόμα ότι οι κόρες τους μεγαλώνουν, καθώς έχει συνηθίσει να τις έχει κοντά του: «Έχω δύο κόρες. Η μεγαλύτερη είναι 19 ετών και σπουδάσει στο Μιλάνο. Από τα 17 μου έχει ξεφύγει λίγο, με έχει κάνει λίγο πέρα. Μου στοίχισε αυτό, γιατί εγώ ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά μου στο σχολείο, στο τέλος όμως, πιστεύω ότι και οι δύο θα γυρίσουν στην αγκαλιά μου. Προσπαθώ να μην την ενοχλώ, την παίρνω ένα τηλέφωνο την ημέρα για να μάθω ότι είναι καλά». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top