Ο Πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στον Τάκη Φύσσα- 16 χρόνια από το EURO 2004

«Ομαδική δουλειά και πειθαρχία οι συνταγές της επιτυχίας»

Τη σημασία της ενότητας και της ομαδικής δουλειάς εξήρε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην ειδική εκπομπή της COSMOTE TV για τη συμπλήρωση 16 χρόνων από τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο EURO 2004.

Συνομιλώντας με τον Τάκη Φύσσα, με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε έναν συσχετισμό ανάμεσα στον άθλο της Πορτογαλίας και την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το όνομα της χώρας δεν είναι πλέον συνώνυμο της κρίσης

«Οι συνταγές της επιτυχίας είναι η ομαδική δουλειά, ο προπονητής που βάζει τους κανόνες και είναι δίκαιος στις επιλογές του και η αίσθηση της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Τίποτα δεν έρχεται τυχαία. Αυτά τα δείξαμε και στην πανδημία. Δείξαμε ότι δεν υπάρχουν στερεότυπα για την Ελλάδα και ότι μπορούμε να μπούμε σε τάξη και πειθαρχία. Μπορούμε να εκπλήσσουμε τους εαυτούς μας ευχάριστα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο δε βρέθηκε το 2004 στην Πορτογαλία, παρότι είχε εξασφαλίσει εισιτήριο. «Λυπάμαι που δε βρέθηκα στην Πορτογαλία. Τότε ταξίδευε πολύς κόσμος από την Ελλάδα. Είχα κλείσει κι εγώ εισιτήρια για να είμαι στον ημιτελικό. Ήταν, όμως άρρωστη η μητέρα μου και έκατσα στην Ελλάδα τελικά, οπότε ήμουν από τους πολλούς που είδαν το ματς στην τηλεόραση και όχι από τους λίγους που είδαν από κοντά εκείνες τις εμβληματικές νίκες», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top