Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ήθελα να γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη»

Απαντά για την «κόντρα» της με τη Δανάη Μπάρκα

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στο Breakfast@Star, όπου μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τη Δανάη Μπάρκα.  

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εγκυμοσύνη και τα... ανήθικα σενάρια που ειπώθηκαν

Αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία κόντρα με τη Δανάη Μπάρκα και τους συντελεστές του «Πάμε Δανάη»: «Δεν υπάρχει κόντρα με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Με κάλεσαν στην αρχή της σεζόν. Απ' όταν ξεκίνησα την εκπομπή, δεν έγινε κάποια επικοινωνία από πλευράς τους».

Ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star ότι είναι «καταστροφικό να αντικαταστήσεις έναν παρουσιαστή».

Γκαγκάκη: «Είναι η πιο αποτελεσματική συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον»

«Είναι λάθος να θέλεις να αντικαταστήσεις με κάποιον άλλον ένα γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο. Δε θα το άφηνα να γίνει. Με στεναχωρούσε που έλεγαν ότι θέλω να μιμηθώ και να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη», τόνισε η παρουσιάστρια του «TV Queen». 

Απαντώντας σε ερώτηση του δημιοσιογράφου για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Θα έπρεπε να ρωτήσετε αν θα με καλούσαν ποτέ από την εκπομπή της Μενεγάκη», προσθέτοντας ότι θα πήγαινε με χαρά. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο Breakfast@Star για την Ελένη Μενεγάκη

«Γενικά αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά την εκτιμώ για την οικογένεια που "έχτισε". Έχει μια επιτυχημένη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια με όλα όσα έχτισε γύρω από το όνομά της. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να τη γνωρίσω», παραδέχτηκε για τη βασίλισσα της ελληνικής TV. 

«Δεν ξέρω τι γνώμη έχει για μένα με όσα ακούγονται», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top