Νικηφόρος: «Ήταν σκληρό αυτό που μου είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη»

Η αναφορά στην αυστηρή κριτική που του έκανε, όταν συμμετείχε στο X-Factor

Στο «The 2Nights Show» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (12/6) ο Νικηφόρος Βυθούλκας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή του, τη συμμετοχή του στο «X-Factor», ενώ αποκάλυψε δύο περιστατικά με τον Σάκη Ρουβά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που τον «προσγείωσαν» απότομα.

Fame Story- Nικηφόρος: Τι δήλωσε στο star.gr για το ντουέτο με τον Σωτήρη

Αναφερόμενος στη σκληρή κριτική που δέχτηκε από την Κατερίνα Γκαγκάκη που ήταν στην κριτική επιτροπή του talent show, είπε: «Όπως είχε φανταστεί και δει το X Factor δε θα ήθελε να βγει κάποιος σαν εμένα νικητής. Αυτό ήταν σκληρό. Ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου το X Factor, έτσι ξεκίνησα. Σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, τότε ήμουν 21. Είναι μέσα στη διαδικασία αυτό, σε εξελίσσει. Πρέπει να κάνεις μια πορεία, ώστε να φτάσεις στο σημείο αυτό που τραγουδάς να περνάει από κάτω. Αν δεν έχεις βιώματα, δεν θα πείσεις κανένα. Πρέπει να έχεις κάνει αυτά τα δύσκολα βήματα για να σου δώσουν τα εφόδια, τα βιώματα και τις συνθήκες για να είσαι αυτός που θα είσαι όταν σε δει ο κόσμος».

Ο Νικηφόρος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show»

Ο Νικηφόρος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show»

Πρόσθεσε μάλιστα πως δύο χρόνια μετά συναντήθηκε με την Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το θυμόταν. Μου είπε ότι δεν ήταν τίποτα και απάντησα ότι είναι πολύ σοβαρό. Σε ένα παιδί, σε αυτήν την ηλικία, μπορεί εκείνη την ώρα να είναι σε κατάσταση συναισθηματική που να μην αντέχει να το ακούσει και να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπάει. Βέβαια αν είσαι φτιαγμένος για αυτήν τη δουλειά, θα αντέξεις. Είμαι σίγουρος για αυτό. Αλλά λέω για την περίπτωση κάποιου που είναι πιο αδύναμος. Οι κριτικές αυτές αν γίνονταν σήμερα... Στο X Factor ένιωθα ότι ήθελαν να με πιέσουν να φτάσω σε σημείο αντίδρασης live γιατί ξέρουν ότι είμαι τέτοιος χαρακτήρας».

Νικηφόρος: «Κόντεψα να κάνω οικογένεια. Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει»

Στην ίδια συνέντευξη, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά που τον «γείωσαν» απότομα στο ξεκίνημα της καριέρας του, δηλώνοντας: «Έχω βγάλει το πρώτο μου τραγούδι και περνάω από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο. Βρίσκομαι στα αρώματα και ακούω από επευφημίες από τα κορίτσια. Λέω 'εντάξει, καλά πάμε'. Γυρνάω προς τα εκεί με χαμόγελο για να χαιρετήσω και βλέπω δίπλα τον Σάκη Ρουβά. Έχω πάθει και χειρότερο σε ένταση. Όταν ήμουν στην Πάτρα και σπούδασα, πήδηξα τον φράχτη στο στάδιο της Παναχαϊκής για να ακούσω το soundcheck του Χατζηγιάννη. Ήθελα να δω πώς γίνεται. Έξω ουρές ο κόσμος. Όταν τελείωσε πήγα να βγω από την είσοδο και ανοίγει η πόρτα και ουρλιάζουν. Εισπράττω πώς είναι να είσαι σταρ και μόλις με βλέπουν, ξενερώνουν και είχα αυτήν την αντίδραση για άλλη μια φορά στη ζωή μου».  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top