Stars System: Τι δώρο θα μας φέρει ο Δίας από τους Διδύμους;

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του Stars System, το Σάββατο 25 Μαΐου

Δείτε το trailer του Stars System

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της αισιοδοξίας και της επέκτασης, αλλάζει ζώδιο κι η Άση Μπήλιου θα αναλύσει το Σάββατο 25 Μαΐου στο Stars System στις 13:10, πώς θα μας επηρεάσει και σε ποιον τομέα θα μας ευνοήσει.

Ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για έναν ολόκληρο χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τις 09/06/2025. Από τη νέα του θέση θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας, να κάνουμε ταξίδια, να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, αλλά και πιο τολμηροί στο φλερτ! Με τον Δία στους Διδύμους για το επόμενο έτος θα έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από γνωριμίες και διασυνδέσεις, που θα κάνουμε, να αναδείξουμε τα επικοινωνιακά μας ταλέντα και να προωθήσουμε τις ιδέες μας με επιτυχία.  

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της επιρροής του και θα έχουν εύνοια μέχρι τον Ιούνιο του 2026 στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και στις ερωτικές σχέσεις; 

Ποιοι θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους και να βγουν κερδισμένοι; 

Ακόμη, μάθετε σε ποιο ζώδιο και σε ποιον οίκο έχετε τον γενέθλιο Δία σας και τι σημαίνει αυτό για την τύχη στη ζωή σας, αλλά και πού βρίσκεται η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ στο ωροσκόπιο σας, που σχετίζεται με τις αθέατες και σκοτεινές πλευρές μας!

Αυτά και άλλα πολλά στο Stars System, το Σάββατο 25 Μαΐου στις 13:10!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top