Traction: Ο Αντώνης Τσαπατάκης περιγράφει την καθημερινότητά του

Το ατύχημα με τη μηχανή και οι στόχοι του

Το εντυπωσιακό Toyota C-HR δεύτερης γενιάς οδήγησε ο Αντώνης Τσαπατάκης στο Traction αυτής της Κυριακής και μαζί με τον Κώστα Στεφανή εξήγησαν πώς ακριβώς το best seller φουτουριστικό SUV της Toyota έχει τροποποιηθεί, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός πολυπρωταθλητή, που κάνει τα πάντα με τα χέρια του!

O παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης, αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του το πως το 2006 τονίζοντας πως δεν το «έβαλε κάτω» και συνέχισε να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, την κολύμβηση.

«Από πέντε χρονών με θυμάμαι στην πισίνα.  Δεν μετράω τα μετάλλια που έχω πάρει αλλά τους αγώνες που έχασα γιατί αυτοί με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.  Στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι έχει ως στόχο να βάλει τα δυνατά του και να τερματίσει να τερματίσω δηλαδή και να πω πως έδωσα το 10.000% των δυνατοτήτων μου» ανέφερε ο κορυφαίος παραολυμπιονίκης ο οποίος έχει περάσει 31χρόνια στο Κολυμβητήριο.

Ο ίδιος όπως είπε στον Κώστα Στεφανή είναι ένας άνθρωπος πολυσχιδής και δεν του αρέσει να κάθεται. Γι’ αυτό και το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο.

« Κάθε μέρα πάνω για προπόνηση, μετά στο γυμναστήριο, και μετά ασχολούμαι με τη συγγραφή των δύο παιδικών μου βιβλίων. Ασχολούμε επίσης και με το θεατρικό μου έργο στη Θεσσαλονίκη το οποίο φέτος επισκέπτονται και πολλά σχολεία. Ασχολούμαι και με πολλές άλλες δράσεις γιατί είμαι και αξιωματικός στην αστυνομία» τόνισε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top