Στα Σύνορα: Γιαννούλα και Μπέμπελης στα όπλα! - Δείτε το trailer

Νέο επεισόδιο απόψε Παρασκευή 17/5 στις 21:00

Νέα επεισόδια της κωμικής σειράς «Στα Σύνορα» θα προβάλλονται από εδώ και στο εξής κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00, με έναρξη από απόψε το βράδυ. Συντονιστείτε στο Star, για να δείτε σε τι περιπέτειες θα μπουν πάλι οι κάτοικοι των Αχουριών.

Πρωταγωνιστούν η Υρώ Μανέ και ο Κώστας Κόκλας με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών να τους πλαισιώνει. 

Τι θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο 47;

Η Ειρήνη, η καινούργια διοικητής του αστυνομικού τμήματος, φαίνεται πως έχει έρθει με… άγριες διαθέσεις στο χωριό και αυτό εκπλήσσει δυσάρεστα τους υπόλοιπους αστυνομικούς. Παρόλα αυτά, όλοι προσπαθούν να ακολουθήσουν τις νέες εντολές, προκειμένου να δείξουν ένα πιο φιλικό πρόσωπο απέναντι στους κατοίκους των Αχουρίων, όπως τους έχει υποδείξει εκείνη.

Ο Μελέτης έχει πάρει μετάθεση και αναχωρεί για την Ξάνθη. Ο Άρμπεν του υπόσχεται να φροντίζει τα παιδιά του και να τους πηγαίνει, κάθε μέρα, φαγητό. Έτσι, όταν ο Νικόλας και η Ιωάννα πηγαίνουν στο σπίτι για να περάσουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, υπολογίζοντας ότι θα είναι μόνοι τους, ο Άρμπεν καταφθάνει, φέρνοντας φαγητό και κάθεται και ο ίδιος στο τραπέζι, με αποτέλεσμα να τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Στέλιος και η Ολυμπία τελειώνουν τις προετοιμασίες για το ραντεβού της Γιαννούλας. Ο Θοδωρής έρχεται στο σπίτι και περιμένει τη Γιαννούλα για πολλή ώρα. Τελικά, εκείνη κατεβαίνει και, στην αρχή, φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται καλά. Η κατάσταση, όμως, δε θα αργήσει να ανατραπεί.

***Στον ρόλο του Θοδωρή Μπέμπελη, ο Μιχάλης Μητρούσης***

***Στον ρόλο της Ειρήνης, η Ελίνα Μάλαμα***

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top