Θανάσης Πάτρας για MEGA Καλημέρα: «Κρατάμε τα καλά και πάμε παραπέρα»

Μίλησε για την πρόωρη αυλαία της καθημερινής εκπομπής του MEGA

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την πρόωρη αυλαία της καθημερινής εκπομπής του MEGA Καλημέρα στην οποία βρισκόταν με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Συγκεκιμένα εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Ζαρίφη και την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 πως «πάντα υπάρχουν χρονιές που είναι πολύ καλές και ομαλές, πάντα υπάρχουν χρονιές που κάτι συμβαίνει και δεν είναι όπως τις περίμενες. Χωρίς να υπάρχει δύσκολο συναίσθημα. Αυτά συμβαίνουν, αυτά γίνονται. Μετά από χρόνια εμπειρίας και χρόνια στη δουλειά, πρέπει να κρατάμε πάντα τα καλά γιατί είναι πάρα πολλά και δεν υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί να μας στενοχωρεί ή να μας στοιχίζει ή να μην γίνεται όπως το θέλουμε. Κρατάμε πάντα τα καλά και πάμε παραπέρα».

«Υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις στο MEGA Καλημέρα γιατί μιλάμε για μια εκπομπή που κράτησε τρία χρόνια. Όταν ζεις τρία χρόνια με ανθρώπους και συγχρωτίζεσαι μαζί τους, με τα καλά μας, με τα κακά μας, με την γκρίνια μας, με τα ωραία μας, με την πλάκα μας, προφανώς αυτό κρατάς στο τέλος. Γιατί η δουλειά δεν τελειώνει με τη λήξη του MEGA Καλημέρα ή τη λήξη του Οδός Ζαρίφη».

«Η δουλειά συνεχίζεται και δόξα τω Θεώ και γω και συ, εδώ είμαστε τόσα χρόνια, μάλλον κάτι κάνουμε καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» πρόσθεσε εν συνεχεία ο Θανάσης Πάτρας στην Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο OPEN.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top