Ελεονώρα Μελέτη: Διάβασε τα επικριτικά σχόλια και απάντησε με ένα βίντεο!

«Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;»

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υποψηφιότητά της

Σε μια σειρά από σχόλια και ερωτήματα που έλαβε η Ελεονώρα Μελέτη στα social media, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε η ίδια, με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

«Η ώρα είναι 23:08. Όλοι κοιμούνται κι εγώ αποφάσισα να απαντήσω σε δικά σας σχόλια σχετικά με την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές. Έχω ζητήσει από τον άντρα μου @psycho_25 να διαλέξει μερικά από αυτά, είτε καλά είτε «κακά» ,να τα γράψει σε χαρτάκια ώστε τυχαία να διαβάσω μερικά live. Μιλάω σιγά για να μη ξυπνήσω κανέναν… ο γάτος παραμονεύει δίπλα , αν και κάποια στιγμή περνάει από πίσω στο πλάνο ως γνήσιος «μητσαρας». Πάμε, κ ο θεός μαζί μας», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε. 

Μελέτη: Οι απαντήσεις της στα επικριτικά σχόλια

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε ένα γυάλινο μπολ με χαρτάκια, τα οποία περιείχαν τις ερωτήσεις που διάλεξε ο άντρας της, προκειμένου να τις απαντήσει. 

Η πρώτη έλεγε: «Τι δουλειά έχεις εσύ στην Ευρωβουλή που έχεις κάνει δουλειά τηλε-κατίνας;». H απάντηση της παρουσιάστριας ήταν η εξής: «Είναι κάτι που θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να σας το απαντήσω αναλυτικά, μετά από πέντε χρόνια».

Μελέτη: Τα συγκινητικά λόγια του συζύγου της που την έκαναν να δακρύσει

Άλλο σχόλιο έλεγε: «Είσαι βδελύγμα», με την ίδια να απαντά: «Το δίνω, είναι σικ και έχει επίπεδο».

Μία άλλη ερώτηση έγραφε: «τι θες και πας και μπλέκεις τώρα στην πολιτική; Μία χαρά ήσουν στην τηλεόραση». Σχετικά μ’ αυτό, απάντησε: «Δε νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική, νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι και με ενδιαφέρουν μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω μαζί με την τηλεόραση».

Σε ερώτηση για το αν θα ζαλίζει τον κόσμο με τηλεφωνήματα, προκειμένου να την ψηφίσουν, η απάντησή της ήταν πως δεν πρόκειται να κάνει καμία παραδοσιακή πολιτική εκστρατεία. «Δεν έχω, εξάλλου ούτε τα μέσα, δε θέλω να επενδύσω ούτε τα χρήματα, δεν έχω το επιτελείο, επομένως θα πάω συμβατικά. Θα χρησιμοποιώ τα Μέσα που έχω εδώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top