Μελέτη: Τα συγκινητικά λόγια του συζύγου της που την έκαναν να δακρύσει

«Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας»

Ελεονώρα Μελέτη: Τα συγκινητικά λόγια του συζύγου της που την έκαναν να δακρύσει- βίντεο Ant1

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε για την «οικογενειακή» αυτή απόφαση, για την αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε για την υποψηφιότητά της και συγκινήθηκε πολύ όταν είδε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο με τα τρυφερά λόγια του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη, για εκείνη. 

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Μελέτη για την απόφασή της να πει «Ναι» στις Ευρωεκλογές

«Όλα έγιναν πάρα πολύ ξαφνικά και πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό δε σημαίνει όμως, ότι δεν έγινε και με ώριμη σκέψη, γιατί αποφασίσαμε να αποδεχτούμε αυτή την πολύ τιμητική πρόταση και λέω “αποφασίσαμε” γιατί είναι μια οικογενειακή απόφαση. Ο άνδρας μου κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Ο άνδρας μου στηρίζει», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

«Και οι δύο έχουμε καταλάβει. Έγινε με τρομερή επίγνωση, γνώση και συνειδητότητα τι ακριβώς σημαίνει να εκπροσωπείς τη χώρα σου το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και με τα πρακτικά ζητήματα, έχοντας συζητήσει εκτενώς και έχουμε αποφασίσει από κοινού ότι αξίζει να γίνει τουλάχιστον η προσπάθεια να διεκδικήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε και να την υλοποιήσουμε», πρόσθεσε για την απόφαση να είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

«Τι ήταν αυτό που με έκανε να πω το “ναι”; Αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ότι εγώ τα τελευταία χρόνια, ειδικά αφότου έγινα και μητέρα έχω ιδιαίτερες ανησυχίες, ασχολούμαι πάρα πολύ με κοινωνικά ζητήματα, με θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία, την ψυχική ανθεκτικότητα τις γυναίκες, μέσα από δράσεις.  Είχα μία ανάγκη να σκύβω πάνω από κάποια ζητήματα και να τα αγκαλιάζω μέσα από διάφορες αρμοδιότητες. Είτε μέσα από την τηλεοπτική μου παρουσία είτε η δημοσιογραφική ιδιότητα είτε μέσα από τη συγγραφή μου κάποιων βιβλίων και τη συμμετοχή μου σε κάποιες δράσεις λίγο πιο οργανωμένες μέσα από επίσημους φορείς. Ένιωσα λοιπόν, ότι αυτή η πρόταση ουσιαστικά, μου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθώ και να καταπιαστώ με αυτά τα ζητήματα στα οποία νιώθω ότι έχω γνώση και αυτοπεποίθηση και μέσα πιο επίσημο φορέα», είπε μεταξύ άλλων.

Ελεονώρα Μελέτη: «Μου εύχονται καρκίνο, ψόφο κι άλλες ευφάνταστες κατάρες!»

Μελέτη: Η συγκίνησή της στα τρυφερά λόγια του συζύγου της

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, μίλησε για εκείνη μέσω ενός βιντεοσκοπημένου βίντεο. Τα τρυφερά λόγια του, γεμάτα θαυμασμό προς το πρόσωπό της, την έκαναν να δακρύσει.

«Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια. Αρχικά είχε έρθει σε μια παραγωγή στο Πειραιώς 131, να παρακολουθήσει την παράσταση, όπου με το που την είδα, αμέσως είδα κάποια πράγματα στο πρόσωπο και τα μάτια της. Ήξερα ότι είναι στην τηλεόραση, δεν ήξερα το μέγεθος.  Είχαμε πάει για φαγητό σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την ημέρα, ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφός μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου», συνέχισε ο σύζυγός της.

«Η Ελεονώρα είναι ένας γνήσιος άνθρωπος. Δε θα δεις άλλον έξω, άλλον μέσα. Δεν προσποιείται», πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, να μη σκέφτεσαι τίποτα και κανέναν. Είμαι σίγουρος για εσένα και ξέρω ότι στο τέλος θα χειροκροτούν όλοι πανηγυρικά. Σ' αγαπώ

«Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δύο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος, άρα δεν έχουμε τη ζωή πριν και μετά. Έχουμε τη ζωή μόνο μετά την κόρη μας. Είναι η έννοια της μάνας, από όλες τις απόψεις... τη διαπαιδαγώγηση, την τρυφερότητα. Σε όλα βάζει τον εαυτό της πίσω και πρώτα το παιδί. Επειδή έχω άποψη από μαμάδες, της βάζω 10 με τόνο!», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησε ήταν «πόσες μέρες θα λείπεις από το σπίτι» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι πολιτικός, απλά θεωρώ ότι με τις γνώσεις που έχει πάνω στα θέματα που θα αναλάβει, αν εκλεγεί, μπορεί να βοηθήσει και να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτόν τον κόσμο που χαροπαλεύει με όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν. Θεωρώ ότι έχει να προσφέρει και μπορεί να προσφέρει. Η Ελεονώρα θεωρώ ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι μια άξια, πανέξυπνη και χαρισματική γυναίκα. Είναι μεθοδική, ειλικρινής, πιστή», είπε ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Μελέτη: H αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε για την υποψηφιότητά της

«Συζήτησα με την ψυχοθεραπεύτρια για το πώς θα συνδυάσω το κομμάτι της πολιτικής με τον ρόλο μου ως μητέρα. Ήταν τεράστιο ζόρι. Φοβόμουν μήπως το παιδί το πάρει ως εγκατάλειψη. Τα χρόνια που αποσύρθηκα από την τηλεόραση έγινε μία ουσιαστική δουλειά ανάμεσα σε μένα και την Αλεξάνδρα, με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα να είναι ένα παιδάκι με τρομερή αυτοπεποίθηση που έχει μεγαλώσει με καλές βάσεις. Η οικογένεια μου είναι πολύ υποστηρικτική σε όλα αυτό και αυτό με βοηθάει. Δεν πιστεύω ότι θα το εκλάβει ως απόρριψη, ίσα-ίσα πιστεύω ότι θα χαίρεται για εμένα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχω ήδη μιλήσει στην κόρη μου για την πολιτική και παρόλο που είναι μόνο έξι ετών έχει τρομερή αντίληψη. Η κόρη μου με ρώτησε από μόνη της από τότε που είμαι στο σπίτι, λόγω του ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή. Με ρώτησε τι δουλειά θα κάνω και της απάντησα ότι θα κάνω μία δουλειά που θα φροντίζει για τους άλλους, αγαπάει έμπρακτα τους άλλους και ίσως χρειαστεί κάποιες φορές να κάνω κάποια ταξίδια. Η ερώτηση της ήταν αν θα μπορούσα να την παίρνω μαζί μου και της απάντησα ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί και αυτό. Όταν δεν θα μπορώ της είπα ότι θα μένει με τον μπαμπά της και τους παππούδες. Είναι ένα παιδί που έχει ένα πολύ στιβαρό πέτρινο ελέγχου. Είμαι πολύ τυχερή», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top