Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Το Πρωινό

Η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM, μίλησε για τις αντιδράσεις που έχει λάβει μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ελεονώρα Μελέτη: «Μου εύχονται καρκίνο, ψόφο κι άλλες ευφάνταστες κατάρες!»

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δέχεται χυδαίες επιθέσεις στα social media, ένα φαινόμενο που, όπως είπε, έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλόφιλων, δήλωσε ότι θα το ψήφιζε, καθώς την εκφράζει απόλυτα, συμπεριλαμβανομένου και του άρθρου για την παρένθετη μητρότητα

Η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας /Φωτογραφία InTime

Σε ερώτηση για το αν τα κίνητρά της είναι οικονομικά, η Μελέτη απάντησε ότι ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής λαμβάνει περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι το χρήμα δεν αποτελεί για αυτήν το πρωταρχικό κίνητρο. 

Μελέτη: Ο αδιανόητος αριθμός followers που έχασε εξαιτίας των Ευρωεκλογών

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Πολλές φορές έχω πει ότι θα κάνω κάτι στη ζωή μου με λιγότερα λεφτά γιατί μπορεί να με εκφράζει λίγο περισσότερο από κάτι άλλο που θα μου απέφερε μεγαλύτερο κέρδος. Έτσι λοιπόν και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που με έκανε να σκεφτώ και να πάρω την απόφαση ήταν η ατζέντα που αφορά και στα κοινωνικά ζητήματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top