Νίκος Μουτσινάς: Τον «πολιορκούν» τρία κανάλια- Οι δύο όροι που έχει βάλει

Τι είπε η Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό μέλλον του καλού της φίλου

Όσα είπε η Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό μέλλον του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά- βίντεο από Breakfast@Star

Για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά, μίλησε η Ματίνα Νικολάου. Όμως και ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε αποκαλύψεις στο Πρωινό ΣουΣου για τις συζητήσεις του Νίκου Μουτσινά.

Ματίνα Νικολάου: Η συνεργασία με τον Μουτσινά και η εφηβεία του γιου της

«Δεν έχω κάνει ακόμη κάποια συζήτηση, ούτε με τον Νίκο, ούτε με το κανάλι», είπε αρχικά στην κάμερα του Breakfast@Star η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι». «Μιλάμε με τον Νίκο, μοιράζεται μαζί μου κάποιες σκέψεις του, όπως κι εγώ. Είμαστε φίλοι», πρόσθεσε.

Νικολάου Για Μουτσινά: Αν Με Θέλει Θα Μαι Δίπλα Του - Video

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν ο Νίκος Μουτσινάς «πολιορκείται» από τρία κανάλια, εκείνη απάντησε: «Το γνωρίζω αυτό, όλοι το ξέρουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ταινία του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας ότι «θα ξεκινήσουμε κάποια στιγμή τα γυρίσματα. Αργήσανε λίγο, γιατί είμαστε πάρα πολλοί ηθοποιοί και πρέπει να οργανωθούμε και να οργανώσουμε όλοι τα προγράμματά μας για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε».

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου στο ΟΡΕΝ, επιβεβαίωσε πως προτεραιότητα του Νίκου Μουτσινά είναι η ταινία που ετοιμάζει και πως έχει θέσει δύο όρους. «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι τα “Βαφτίσια”. Θέλει να κάνει την ταινία και αυτό τον νοιάζει. Και φυσικά όποιο κανάλι τον υπογράψει, θέλει να είναι και χορηγός στην ταινία. Δε θέλει καθημερινή εκπομπή», επισήμανε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top