TractioN: Το μεγάλο αφιέρωμα στην οδική ασφάλεια!

Δείτε το trailer της Κυριακής 28/4/24

Δείτε το trailer της Κυριακής 28/4

Την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 14:10 στο Star, η εκπομπή TractioN κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην οδική ασφάλεια!

Γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα; Γιατί, παρά τη βελτίωση των δρόμων, αλλά και των οχημάτων, η χώρα μας εξακολουθεί να κατατάσσεται μεταξύ των τελευταίων χωρών στην οδική ασφάλεια, σε πανευρωπαϊκή κλίμακα; Γιατί ενώ τα θανατηφόρα δυστυχήματα εμφανίζουν σημαντική μείωση στην ελληνική άσφαλτο, ταυτόχρονα ο συνολικός αριθμός των τροχαίων παραμένει δυσανάλογα υψηλός;

TRACTION

Στο νέο επεισόδιο του TractioN, ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του επιχειρούν να προσεγγίσουν σφαιρικά και ολοκληρωμένα το ζήτημα των τροχαίων δυστυχημάτων. Με αφορμή την επικείμενη έξοδο εκατοντάδων χιλιάδων οδηγών λόγω των αργιών του Πάσχα, το TractioN επιχειρεί να ενημερώσει και, κυρίως, να παρακινήσει τους φίλους της εκπομπής να προσέξουν περισσότερο τον εαυτό τους, τους οικείους, αλλά και τους υπόλοιπους οδηγούς στους δρόμους!

Υπάρχει τρόπος, αν όχι να εκμηδενίσουμε, τουλάχιστον να ελαττώσουμε σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα. Το TractioN κάνει το πρώτο βήμα με την ενημέρωση, μιλώντας τη μόνη γλώσσα που ξέρουν ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα του: τη γλώσσα του οδηγού, τη γλώσσα της αλήθειας!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ DS 4 : Το πολυτελές και φινετσάτο DS 4, σε μια εξόχως ενδιαφέρουσα έκδοσή του, παρουσιάζει η ομάδα του TractioN. Σε ένα ειδυλλιακό, αρχοντικό περιβάλλον, η Ινώ Στεφανή εξηγεί στον Μάνο Στεφανή τι σημαίνει ποιότητα... αλα γαλλικά, αλλά και σχεδιαστική τόλμη. Εξάλλου, το επιβλητικό DS 4 έχει κατακτήσει τον επίζηλο τίτλο του πιο όμορφου αυτοκινήτου στον κόσμο, στη διοργάνωση Festival Automobile International!

➢ MERCEDES EQA: Δύο... παιδιά, ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, μετρούν τα αστέρια της ανανεωμένης EQA. Η τελευταία εκδοχή της EQA χαρακτηρίζεται από αισθητικές παρεμβάσεις, στο εξωτερικό και το εσωτερικό της, με σχεδιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες την κάνουν πιο σύγχρονη και πιο ελκυστική. Ταυτόχρονα, όμως, η Mercedes προχώρησε σε αλλαγές ουσίας για την EQA, αυξάνοντας την αυτονομία της, ταυτόχρονα με βελτιωμένη ευελιξία και φυσικά, ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό. Πώς λέμε «έχουμε απαντήσεις σε κάθε πιθανή ερώτηση;» Σε αυτό το Q&A η μόνη απάντηση, που θα χρειαστεί κάποιος, είναι Mercedes EQA!

➢ MOTO GUZZI STELVIO: Μια πολύ ξεχωριστή δίτροχη... κυρία συστήνει ο Θανάσης Χούντρας στους φίλους του TractioN, μια μοτοσικλέτα με έντονο χαρακτήρα και ένα προφίλ που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη τεχνολογία. Φυσικά, η Stelvio είναι μια αρχετυπική Moto Guzzi, με τον εμβληματικό δικύλινδρο κινητήρα τοποθετημένο εγκάρσια στο πλαίσιο. Κι όμως, παρά τον σεβασμό στην ιστορία, η Stelvio πηγαίνει πολύ, μα πάρα πολύ πιο μακριά. Τόσο στο δρόμο, όσο και στην αξιοποίηση της τελευταίας λέξης των ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Η Moto Guzzi Stelvio μπορεί να εφοδιαστεί ακόμη και με ραντάρ, το οποίο βοηθά τον αναβάτη να προβλέψει τυχόν ατυχήματα και λοιπά δυσάρεστα απρόοπτα. Όλα για ένα πιο ασφαλές, πιο άνετο, πιο απολαυστικό δίτροχο ταξίδι!

Δείτε όλα τα επεισόδια του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top