Χατζίδου: «Ντροπή να ακούγονται αυτά. Τα βάζω με αυτούς που την καλούν»

Τα σχόλια για τις δηλώσεις της Super Κική

Ιδιαίτερα καυστικά ήταν τα σχόλια της Super Κική, η οποία μίλησε απαξιωτικά για κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Απόσπασμα από τη συνέντευξη στο κανάλι της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη προβλήθηκε στο Breakfast@star.

Η Ελένη Χατζίδου ακούγοντας όσα είπε η Super Κική πήρε θέση, ρίχνοντας ευθύνες σε youtubers και εκπομπές που την καλούν.

«Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Δε δικαιολογούνται  όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε. Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δε γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες: “Ποιος είναι αυτός”», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top